Φωτογραφία Νικόλαος Πανάγος
Αξιολόγηση σεμιναρίου
από Νικόλαος Πανάγος - Monday, 23 January 2012, 1:17 PM
 
Αγαπητοί φίλοι,

φτάσαμε στο τέλος του σεμιναρίου και θα ήταν πολύ χρήσιμο για εμάς να γνωρίζουμε τις απόψεις σας σχετικά με την ποιότητά του. Αν ήταν αντάξιο των προσδοκιών σας, παρατηρήσεις και σχόλια σχετικά με τον τρόπο διδασκαλίας, τη διδακτέα ύλη, τον διδάσκοντα κλπ κλπ κλπ. χαμόγελο
Δυστυχώς στη συνάντηση η προσέλευση ήταν μικρή και δε μπορέσαμε να έχουμε ικανοποιητικό feedback, θα σας παρακαλούσα να μπείτε στον κόπο να γράψετε τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά σας, θετικά ή αρνητικά. Επίσης, προτάσεις για σεμινάρια που θα επιθυμούσατε να δείτε στη λίστα μας είναι και αυτές καλοδεχούμενες!
Σας διαβεβαιώνω πως τα λαμβάνουμε σοβαρά υπ' όψιν κατά το σχεδιασμό των σεμιναρίων, τα οποία προσπαθούμε να βελτιώνουμε συνεχώς.
Από την πλευρά μου, το σεμινάριο κύλησε ομαλά και νομίζω πως είχα πολύ καλή συνεργασία με όλους σας.
Σας εύχομαι τα καλύτερα για ό,τι κάνετε και ελπίζω ο χρόνος που επενδύσατε και οι γνώσεις που λάβατε με την ενασχόλησή σας με την πλατφόρμα να σας φανούν χρήσιμα στο μέλλον.


Τα λέμε!

ΝΠ
 
Φωτογραφία Πάνος Συκάς
Απάντηση: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από Πάνος Συκάς - Tuesday, 8 February 2011, 9:30 PM
 

Καλησπέρα Νίκο.

... Ότι είπαμε και από κοντά. Θεωρώ πως ήταν ένα πολύ καλό εισαγωγικό σεμινάριο. Σαφώς θα με ενδιέφερε να προχωρήσω και στα ενδότερα (σχεδιασμό templates Κλπ).

Με βόλεψε πολύ ο τρόπος διδασκαλίας και για τον λόγο αυτό σκέφτομαι και την PHP...

Φωτογραφία Κατερίνα Τζαφίλκου
Απάντηση: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από Κατερίνα Τζαφίλκου - Friday, 11 February 2011, 11:58 AM
 

Είμαι πολύ ευχαριστημένη από το σεμινάριο και με βοήθησε πολύ η μεθοδολογία που ακολουθήθηκε. Ενώ δεν ήταν καθόλου πιεστικό  μας κατεύθυνε στο να μελετήσουμε σωστά ,να μάθουμε βήμα βήμα το συγκεκριμένο CMS και να λύσουμε μέσα από τα φορουμ όλες μας τις απορίες, αποκτώντας τις απαραίτητες βάσεις και κατανοώντας τον τρόπο λειτουργίας του.

Φωτογραφία Ρένα Μυγδάλη
Απάντηση: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από Ρένα Μυγδάλη - Tuesday, 15 February 2011, 9:15 AM
 
Με καλύπτει η Κατερίνα! Θα ήθελα να προσθέσω ότι οι σημειώσεις του σεμιναρίου ήταν εξαιρετικές, πολύ ξεκάθαρες και αναλυτικές, σε υπερβολικό βαθμό μερικές φορές, αλλά εμένα προσωπικά με βοηθάει αυτό για να μάθω κάτι από την αρχή και βήμα βήμα. Νίκο ήσουν πολύ συνεργάσιμος και υπομονετικός!
Φωτογραφία Χρήστος ΒΕΝΕΤΗΣ
Απάντηση: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από Χρήστος ΒΕΝΕΤΗΣ - Friday, 11 February 2011, 3:40 PM
 

Γενικά, η συγκεκριμένα πλατφόρμα που διδαχθήκαμε είναι ένα πολύ ενδιαφέρον και πλήρες εργαλείο για ερασιτεχνική και επαγγελματική δημιουργία websites. Εγώ προσωπικά θα συνεχίσω με Joomla από δώ και πέρα.

Όσον αφορά στο σεμινάριο ήταν καλά στημένο και οργανωμένο και με βοήθησε σημαντικά στην εξοικείωση και βασική κατάρτιση με την πλατφόρμα. Επίσης σημαντική ήταν η καθηγητική υποστήριξη...


Να είστε όλοι καλά... Χάρηκα την συνεργασία μας

Φωτογραφία Χριστίνα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
Απάντηση: Αξιολόγηση σεμιναρίου
 

Καλησπέρα Νίκο, θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την απροβλημάτιστη και απρόσκοπτη διεξαγωγή του συγκεκριμένου σεμιναρίου που είμαι σίγουρη ότι σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό οφείλεται στην δική σου προσωπική συμβολή (ο άνθρωπος που δίνει απαντήσεις όλες τις ώρες, όλες τις ημέρες). Προσωπικά θεωρώ ότι το σεμινάριο διεξήχθη με επιτυχία καθώς μας προσέφερε τις γνώσεις για την άνετη λειτουργία του προγράμματος Joomla. Το εκπαιδευτικό υλικό (οι σημειώσεις) ήταν πολύ καλό και κατατοπιστικό και το βιβλίο ‘συμπαθητικό’. Θα πρότεινα να υπήρχε και μια συμπληρωματική προτεινόμενη βιβλιογραφία και αρθρογραφία καθώς και προτεινόμενοι σύνδεσμοι. Τέλος, θεωρώ ότι θα ήταν σκόπιμο με κάποιους τρόπους να μπορούσανε να εμπλακούν πιο ενεργά οι συμμετέχοντες στην όλη διαδικασία της εκμάθησης καθώς και να ενταθεί η συνεργασία μεταξύ των φοιτητών.

Έχω ήδη κάνει αίτηση για το σεμινάριο php και θα ήθελα την γνώμη σου σχετικά με βιβλιογραφία που πιθανών να με βοηθούσε όσον αφορά το καινούριο σεμινάριο.

Ευχαριστώ όλη την ομάδα του Πολυτεχνείου που ασχολήθηκε με το σεμινάριο του Joomla και καλή επιτυχία και δύναμη σε όλους για την επόμενη φάση του σεμιναρίου.

Φωτογραφία Σπύρος Καρλής
Ευχαριστώ και μπράβο
από Σπύρος Καρλής - Tuesday, 5 July 2011, 8:16 AM
 
Νίκο με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του σεμιναρίου θα ήθελα να σε ευχαριστήσω και να σε συγχαρώ. Σε όλη την διάρκεια του σεμιναρίου ήσουν άψογος και δίπλα μας σε ότι χρειαστήκαμε. Θεωρώ τον τρόπο διεξαγωγής του σεμιναρίου υποδειγματικό, και μακάρι να βρει μιμητές. Νοιώθω πως τα χρήματα που κατέβαλε ο καθένας μας έπιασαν τόπο.
Καλή συνέχεια σε όλους
Φωτογραφία ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΚΟΥΜΑΝΗ
Απάντηση: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΚΟΥΜΑΝΗ - Tuesday, 5 July 2011, 8:18 AM
 
Θα ήθελα κ εγώ να επισημάνω ότι το υλικό του σεμιναρίου μου φάνηκε πολύ χρήσιμο με αναλυτικές σημειώσεις ,καλή οργάνωση και κατανοητά βήματα.
Ευχαριστώ πολύ, τον διδάσκοντά μας για την υπομονή ,τις οδηγίες και το άμεσο feedback σε εργασίες και απορίες.
Σίγουρα άξιζε τον κόπο γιατί εκτός από τα βασικά θεωρητικά ,μαθαίνεις πιο πρακτικά πράγματα, άμεσα εφαρμόσιμα ακόμη και αν είσαι αρχάριος.

Ευχαριστούμε πολύ για όλα!
! Καλή συνέχεια και καλό καλοκαίρι σε όλους!
Φωτογραφία Γεώργιος Μιχαήλ
Απάντηση: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από Γεώργιος Μιχαήλ - Tuesday, 5 July 2011, 8:19 AM
 
Αρχικά θα ήθελα να επισημάνω ότι το αντικείμενο του σεμιναρίου σε καμία περίπτωση δεν αποδείχθηκε ανιαρό ή βαρετό. Αντίθετα ήταν ενδιαφέρον και πολύ χρηστικό καθώς μέσω κάποιων απλών βημάτων μπορεί ο καθένας να δημιουργήσει ένα υποτυπώδες site. Υπήρχε πάντα η βοήθεια των διδασκόντων σε κάθε είδους απορία. Το βιβλίο, οι εκτυπωμένες σημειώσεις, το λογισμικό σε cd καθώς και όλο το υλικό που υπάρχει στην πλατφόρμα του medialab είναι άριστα οργανωμένο και εύκολα προσβάσιμο. Θεωρώ, αν και είναι δύσκολο, ότι θα ήταν καλό να γίνονται περισσότερες συναντήσεις καθώς μέσω των δύο συναντήσεων που έγιναν σε πολύ καλό κλίμα δόθηκε η ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων, γεγονός που βοηθά στη βελτίωση της ατομικής προσπάθειας του κάθε συμμετέχοντα. Τέλος θεωρώ ότι το σεμινάριο θα έπρεπε να γίνει οικονομικά προσιτό για περισσότερους ανθρώπους.

Καλό καλοκαίρι!
Εις το επανειδείν!

xiliadou.jpg
Φωτογραφία ΘΑΛΕΙΑ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
Απάντηση: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από ΘΑΛΕΙΑ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ - Tuesday, 5 July 2011, 8:20 AM
 
Το σεμινάριο ήταν πραγματικά πάρα πολύ καλό!! Το υλικό που μας δόθηκε και οι σημειώσεις ήταν πολύ αναλυτικές και επεξηγηματικές. Το περιεχόμενο και γενικά όλο το στήσιμο του σεμιναρίου ήταν κατανοητό και νομίζω ότι κάλυψε όλη την ύλη σχετικά με το Joomla. Προσωπικά με βοήθησε πάρα πολύ και έμαθα αρκετά πράγματα πάνω στην συγκεκριμένη εφαρμογή. Όσον αφορά τον καθηγητή ήταν καταπληκτικός, υπομονετικός και αρκετά αναλυτικός στις απαντήσεις του. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η άμεση ανταπόκρισή του στις ερωτήσεις μου. Πραγματικά χαίρομαι που μου δόθηκε η ευκαιρία να παρακολουθήσω το συγκεκριμένο σεμινάριο και σίγουρα θα συνεχίσω και σε κάποιο άλλο... Ευχαριστώ πολύ για όλα! Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!! χαμόγελο
Φωτογραφία Σωτήριος Μουστακίδης
Απάντηση: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από Σωτήριος Μουστακίδης - Tuesday, 5 July 2011, 11:10 AM
 
θα ήθελα και εγώ να καταθέσω την γνώμη μου για το συγκεκριμένο σεμινάριο.
Στην αρχή ήμουν αρνητικό με τα σεμινάρια τηλεμάθειας , είχα την εντύπωση ότι για να μάθεις την χρήση ενός προγράμματος θα ήταν δύσκολο απο απόσταση και έκανα αίτηση με σκοπό να αποκτήσω μία πιστοποίηση που ζητείται αρκετα απο την αγορά εργασίας. Ωστόσο το υλικό που μας δόθηκε με εντυπωσίασε , πραγματικά πολύ καλά δομημένη ύλη και ευκολοανάγνωστες σημειώσεις. Ξέρεις σε όποια απορία και αν σου δημιουργηθεί στο Joomla που να ανατρέξεις στις σημειώσεις και να λύσεις τις απορίες σου. Τέλος οι εργασίες που μας ανατέθηκαν ήταν πολύ χρήσιμες και κάλυψαν όλες τις δυνατότητες που μας δίνει η συγκεκριμένη εφαρμογή.
Φωτογραφία Βάγια (Γιούλη) Κατσούλα
Απάντηση: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από Βάγια (Γιούλη) Κατσούλα - Wednesday, 6 July 2011, 2:38 PM
 
Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τον Νίκο για όλο τον χρόνο και την υπομονή που μας διέθεσε. Ηταν πραγματικά άψογος!

Προέρχομαι απο τον χώρο της δικηγορίας και περίμενα ότι θα ήταν δύσκολο για μένα να εξοικοιωθώ και να μάθω web design. Το ξεκίνησα κυρίως για να εμπλουτίσω τς γνώσεις μου στο θέμα του IT Law, και ειδικότερα στο θέμα μιας διπλωματικής που έχω, σχετική με Βlogs και Social Networks.
Τελικά το σεμινάριο δεν ήταν δύσκολο, αντιθέτως, ήταν εξαιρετικό. Οι σημειώσεις ήταν καταπληκτικές. Πολύ απλές και αναλυτικές, ενώ οι εργασίες μας βοηθούσαν να κατανοήσουμε όλες τις δυνατότητες του Joomla.
Μπορώ να πώ, ότι με βοήθησε πάρα πολύ η όλη διαδικασία και είμαι ευγνώμων που υπάρχει το medialab σαν θεσμός!
Μπράβο σας για όλη την πρωτοβουλία!
Φωτογραφία ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
Απάντηση: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ - Wednesday, 6 July 2011, 4:18 PM
 
Όπως όλοι θα ήθελα να πω κι εγώ ενα ευχαριστώ στον Νίκο για τις συμβουλές και τις βοήθειες στα θέματα που δέν καταλάβαινα στην εγκατάσταση αλλα και πάνω σε κάποια θέματα του Joomla.
Το σεμινάριο ήταν εξαιρετικό όπως και οι σημειώσεις του βιβλίου που βοήθησαν πολύ να μάθω σχετικά με την δημιουργία ιστοσελίδας και στον εμπλουτισμό της. Πιστεύω οτι κάναμε πολλά απο αυτά που έχει να προσφέρει το joomla και ήταν πολύ καλή εμπειρία για μένα.
Μπράβο επίσης και στου ανθρώπους του medialab για τη δημιουργία αυτής της διαδικασίας μάθησης και στο πρόγραμμα ολόκληρο που έχουν κάνει.
Επίσης θα θελα να ευχαριστήσω και τα παιδιά που με βοήθησαν στο forum αλλα και τους άλλους για τα σχόλια και τις ερωτήσεις που κάναν, βοήθησαν στο να καταλάβω κάποια πράγματα που δέν καταλάβαινα και είχα κι εγώ.

Τριανταφύλλου Αποστόλης
Καλό καλοκαίρι σε όλους
Φωτογραφία ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ
Απάντηση: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΣ - Thursday, 7 July 2011, 3:04 PM
 
Η άποψη μου για το σεμινάριο είναι πολύ παραπάνω από θετική αλλά θα ήθελα να δώσω περισσότερο βάρος στην τελευταία συνάντηση.Πιστεύω πως όσοι δεν κατάφεραν να βρεθούν στην τελευταία συνάντηση δεν ξέρω αν έχασαν πάντως δεν κέρδισαν πολλά πράγματα.Ακούστηκαν διάφορες απόψεις , μπορούσε κανείς να πάρει ιδέες για το site του από άλλους , υπήρξαν πολλοί καλοί και εύστοχοι σχολιασμοί.Γενικά νομίζω πως για τα επόμενα σεμινάρια θα ήταν καλό να μην χάνει κανείς την τελευταία δια ζώση συνάντηση.Δεν παρουσιάζει απλά κάποιος το site του.Ουσιαστικά πιστεύω πως καλύπτει οποιαδήποτε απορία του.
Τέλος σχετικά με μια συζήτηση που έγινε για το τι άλλο θα θέλαμε από το σεμινάριο αυτό , όπως συμφωνήσαμε αρκετοί , ένας μικρός οδηγός για το πως τελικά κάποιος ανεβάζει το site του στο internet.
Το σεμινάριο είναι εισαγωγικό αλλά με βοηθό το google και όρεξη για διάβασμα νομίζω κάποιος μπορεί να χτίσει ένα site πολύ παραπάνω από ερασιτεχνικό.
Ευχαριστώ πολύ όλους τους εκπαιδευτές μας και κυρίως τον Νίκο που έσπασε κάθε χρονικό ρεκόρ στις άμεσες απαντήσεις του αλλά και την βοήθειά του σε ότι χρειάστηκα.
Φωτογραφία Αιμιλία Μωραϊτη
Απάντηση: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από Αιμιλία Μωραϊτη - Thursday, 7 July 2011, 9:53 PM
 

Γεια σας.

Το σεμινάριο ήταν πολύ κατατοπιστικό, όλα ήταν κατανοητά.
Για΄ μένα που ήμουν τελείως άσχετη με το Joomla και τη λογική του, διαβάζοντας τις σημειώσεις και παρακολουθώντας τις παρουσιάσεις,
ήμουν σε θέση να πραγματοποιήσω τις εργασίες ακολουθώντας τις οδηγίες τους, χωρίς κανένα πρόβλημα.
Αυτό το σεμινάριο ήταν ακριβώς αυτό που λέει η περιγραφή του.

Ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία.
Καλό καλοκαίρι σε όλους.

Φωτογραφία Γιώργος Μουρίκης
Απάντηση: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από Γιώργος Μουρίκης - Friday, 8 July 2011, 12:46 PM
 

Και εγώ με τη σειρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω το Νίκο για την βοήθεια που μου πρόσφερε άμεσα καθόλη τη διάρκεια του σεμιναρίου όταν τη χρειάστηκα.

Για τις σημειώσεις και τη δομή του σεμιναρίου δεν έχω να πω πολλά πράγματα μιας και με έχουν καλύψει όλοι όσοι έγραψαν πριν από εμένα.

Νίκο και Γιώργο συνεχίστε την πολύ καλή και αξιέπαινη προσπάθεια που έχετε ξεκινήσει. Μακάρι όλες οι εκπαιδεύσεις εξ'αποστάσεως να γίνονταν τόσο καλά όσο αυτή που παρακολούθησα.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Φωτογραφία ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ
Απάντηση: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ - Sunday, 10 July 2011, 6:45 AM
 
Πολύ καλή δουλειά και προσεγμένη! Σημειώσεις κατατοπιστικές, απαντήσεις άμεσες και ο βαθμός δυσκολίας τόσος όσος χρειαζόταν για την εισαγωγή στο Joomla!! Το σεμινάριο αυτό ήταν πραγματικά μία πολύ καλή εμπειρία!
Φωτογραφία ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ
Απάντηση: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ - Friday, 8 July 2011, 6:39 PM
 
Νίκο καλησπέρα
Εγώ προσωπικά έμεινα κατενθουσιασμένος απο το σεμινάριο, οι γνώσεις μου ήταν ελάχιστες προσπάθησα να ανταποκριθώ όσο το δυνατόν καλύτερα το αποτέλεσμα θα το κρίνετε εσείς. Προσωπικά σε αισθονόμουν συνεχώς κοντά μου στο να μου λύσεις τις απορίες που προκύπταν απο την μελέτη των μαθημάτων, ήταν και πολλές όπως αντιλήφθεις, και πραγματικά σε χρόνο συντομώτατο απαντούσες. Θα ήθελα να προτείνω αν μπορείτε να προσθέσετε στο επόμενο σεμινάριο και ένα κεφάλαιο πώς μετά την ολκλήρωση του site αυτό θα ανέβει στον παγκόσμιο ιστό, την διαδικασία των ftp servers κλπ. Μπορεί για τους υπόλοιπους συμμαθητές να είναι απλά και εύκολα, εγω όμως επειδή είμαι αρχάριος θα με βοηθούσε κάτι τέτοιο. Ευχαριστώ πολύ για όλη την συνεργασία
Φωτογραφία ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΟΛΟΚΑΣ
Απάντηση: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΟΛΟΚΑΣ - Saturday, 9 July 2011, 7:02 AM
 
Το σεμινάριο αυτό είναι υπόδειγμα e-learning εκπαίδευσης. Συγχαρητήρια Νίκο σε σένα και σε όλους τους συνεργάτες. Συμφωνώ και εγώ πως θα έπρεπε να προστεθεί ένας οδηγός για το ανέβασμα του site στον παγόσμιο ιστό. Ευχαριστώ πολύ και καλό καλοκαίρι!!!! χαμόγελο
 
Φωτογραφία Αθανάσιος Κανέλλος
Πως θα ανεβάσω το site μου από Localhost σε server!
από Αθανάσιος Κανέλλος - Saturday, 9 July 2011, 12:51 PM
 
Καλησπέρα σε όλους! Επειδή βλέπω οτι κάποιοι θέλουν να μάθουν πως ανεβαίνει ενα website από localhost σε server online και δεσμεύτηκα γιαυτό στην τελική συνάντηση, σας γράφω ενα γενικό guideline. Είναι απλά γραμμένο για να το καταλαβαίνουμε όλοι.

1. Aγοράστε ενα domain name www.mysite.gr (για .gr αγοράστε από Dnhost και για οποιοδήποτε άλλο πχ. .com, .org από Godaddy)

2. Αγοράστε τη φιλοξενία του website σας στο server που θέλετε. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ τον Rochen, είναι ο πιο αξιόπιστος και γρήγορος για Joomla sites. Εκεί είναι και το Joomla.org. H πληρωμή είναι με το χρόνο και σου λύνουν οποιαδήποτε απορία άμεσα. (Γενικά, μη χρησιμοποιήσετε φτηνούς ή free servers γιατί θα βλέπετε συνέχεια την ιστοσελίδα σας hacked by team of hackers..σκεφτείτε το πριν :)) Το έπαθα και έμαθα και εγώ!

3. Με το που αγοράσετε την φιλοξενία στον server θα σας αποσταλλούν τα username, password, server names, ftp accounts με email.

4. Πηγαίνετε στον domain name provider (Dnhost ή Godaddy) κάνετε login και
εισάγετε τα στοιχεία του server που σας έστειλε παραπάνω με email. Μετά από λίγες μέρες είναι οκ. Κοιτάξτε πως εδώ

5. Τώρα θα χρειαστείτε τα αρχεία του root file του localhost και την βάση δεδομένων.

6. Εχετε επιλογή είτε να μπείτε να τα διαχειριστείτε απο το Cpanel είτε μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το Filezilla και μέσω αυτού να ανεβάσετε τα αρχεία του site σας.

Τον τρόπο μεταφοράς των αρχείων του site σας από Localhost σε server online θα τον βρείτε εδώ

Την βάση δεδομένων την κάνετε εισαγωγή από το Cpanel-->phpMyAdmin ή δημιουργείτε εύκολα άλλη

Αν έχετε τα αρχεία και τη βάση τότε το website σας είναι online.

Κάποιες πληροφορίες θα βρείτε από το joomla.org/forum και από το documentation

Πολύ καλά Videos για να κάνετε install από την αρχή είναι τα εξης:
a. Video1
b. Video2

Όποιος έχει απορίες ή θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου μπορεί να μου στείλει PM ή στο contact form του www.joomladynamics.com. Με αρκετούς μιλάμε και στο Linkedin. Θα με βρείτε με το όνομα: Thanos Kanellos

Εύχομαι σε όλους Καλό Καλοκαίρι!Ευχαριστώ τον δάσκαλο Νίκο Πανάγο για όλη του την προσπάθεια και όλα αυτά που αναφέρατε όλοι σας στην αξιολόγηση. Προσωπικά έμαθα τόσα όσα χρειάζονται για να περάσεις από τη Γνώση στη Δράση. Εσείς?
Φωτογραφία ΑΝΝΑ ΖΙΓΚΗΡΗ
Απάντηση: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από ΑΝΝΑ ΖΙΓΚΗΡΗ - Wednesday, 13 July 2011, 6:38 AM
 
Το σεμινάριο αποδείχτηκε στην πορεία καλύτερο από αυτό που περίμενα. Οι σημειώσεις ήταν κατανοητές, με καλή δομή και αλληλουχία.
Θα ήθελα απλά να μας έδιναν επιπλέον κάποια tips ή κάποιες ιδέες που θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε άμεσα.
Τελειώνοντας θα ήθελα να επισημάνω ότι και η δική σας ανταπόκριση στις ερωτήσεις και απορίες μας ήταν άμεση και αποτελεσματική.
Το μοναδικό θέμα που θα έπρεπε ίσως να σας απασχολήσει για τους επόμενους κύκλους σεμιναρίων είναι το κόστος, που κατά την γνώμη μου, με τις υπάρχουσες οικονομικές συνθήκες θα πρέπει να γίνει πιο προσιτό στους συμμετέχοντες.
Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Ευχαριστώ πολύ.
Φωτογραφία ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΧΑΛΙΑΠΑΣ
Απάντηση: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΧΑΛΙΑΠΑΣ - Thursday, 14 July 2011, 12:37 PM
 
Το σεμινάριο ήταν εξαιρετικό, πολύ καλά δομημένο, πλήρως κατανοητές όλες οι ενότητες, εξαιρετικές σημειώσεις. Αν και αρχάριος πιστεύω ότι απέκτησα κάποιες γνώσεις για την περαιτέρω ενασχόληση μου με το web design. Ευχαριστούμε τον δάσκαλο Νίκο για την κατανόησή του καθώς και την άμεση ανταπόκρισή του σε όλες τις απορείες μας. Ίσως να χρειάζονταν κάποια tips για το ανέβασμα σελίδας σε online server. Και πάλι συγχαρητήρια, εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι και κάλη συνέχεια σε ότι και αν κάνουν.
Φωτογραφία ΝΙΚΟΛ ΓΕΩΡΓΙΑΚΑΚΗ
Απάντηση: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από ΝΙΚΟΛ ΓΕΩΡΓΙΑΚΑΚΗ - Friday, 15 July 2011, 9:02 PM
 
Είμαι πολύ ικανοποιημένη από το σεμινάριο. Είχα προσπαθήσει και παλαιότερα να ασχοληθώ με το Joomla, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να βγάλω άκρη. Με το σεμινάριο όμως αυτό, έμαθα σταδιακά όλα όσα χρειαζόμουν προκειμένου να ετοιμάσω τη δική μου ιστοσελίδα. Πιστεύω ότι έφτασα σε ένα πολύ καλό επίπεδο.
Οι σημειώσεις είναι πάρα πολύ καλές (!) και η ροή των μαθημάτων, με βοήθησε να καταλάβω πως τελικά λειτουργεί το Joomla. Βέβαια χωρίς τη υποστήριξη και καθοδήγηση του καθηγητή του σεμιναρίου, ο οποίος έλυσε άμεσα όλες τις απορίες , δεν θα ήταν δυνατό να ολοκληρώσω με τόση ευκολία το σεμινάριο.

Σας ευχόμαι καλό καλοκαίρι και να συνεχίσετε πάντα με τέτοια επιτυχία!

Φωτογραφία Δανάη Παυλίδου
Απάντηση: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από Δανάη Παυλίδου - Sunday, 5 February 2012, 4:21 PM
 
Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την διεξαγωγή του σεμιναρίου, το οποίο ήταν πολύ καλά δομημένο, κατανοητές όλες οι ενότητες, εξαιρετικές σημειώσεις. Πιστεύω πως ήτανε ένα πολύ καλό εισαγωγικό σεμινάριο που μου έδωσε γερές βάσεις στο να μπορώ να το πάω και παρακάτω μόνη μου από δω και πέρα.

Νίκο με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του σεμιναρίου θέλω και εγώ να σε ευχαριστήσω για την απίστευτη βοήθεια σου και τον τρόπο που βοήθησες στο να κατανοήσουμε τα πάντα μέσα στην ύλη και στο να καλύπτεις πάντα και γρήγορα όλες τις απορίες μας.
Φωτογραφία ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΟΥΛΙΑΤΟΥ
Re: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΟΥΛΙΑΤΟΥ - Monday, 6 February 2012, 10:08 AM
 

Το σεμινάριο είναι άρτια δομημένο, οι σημειώσεις και το βιβλίο είναι απόλυτα κατανοητά και με σαφείς οδηγίες, οι εβδομαδιές εργασίες καθε εκπαιδευτικής ενότητας είναι σωστά σχεδιασμένες ετσι ώστε να μπορούν να εκτελεστούν σε μικρό χρονικό διάστημα άλλα παράλληλα να συμβάλουν δραστικά στις απόκτηση της απαραίτητης γνώσης. 

Επίσης οι καθηγητές προσφέρουν άψογη συνεργεσία με άμεσες, στοχευμένες και ευγενικές απαντήσεις σε καθέ απορεία όσο απλή ή δυσκολή και είναι!

Ο "χαρακτήρας" του σεμιναρίου δεν είναι αυστηρός και δεν έχει ως μόνο σκοπό την αξιολόγηση, άλλα αντιθέτως είναι φιλικός και έχει ως στόχο την ουσιαστική αποκτησή γνώσης μεσώ της προσωπικής ενασχόλισης των συμμετεχόντων.

Προσωπικά το συστήνω ανεπιφύλακτα!!!

Ως πρόταση για τα μελλοντικά σεμινάρια, θα μου άρεσε πρώτον να υπάρχει κάποια έκπτωση για μελλοντική παρακολούθηση σεμιναρίων για όσους έχουν ήδη συμετέχει σε κάποιο πρόγραμμα στο παρελθόν και δεύτερον η ύπαρξη κάποιου σεμιναρίου που θα εμβαθύνει σε πιο προχωρημένα θέματα της joomla όπως ο σχεδιασμός template.

Σας ευχαριστώ όλους για την συνεργασία, ευχομαί σε όλους καλή συνέχεια και καλή επιτυχία!!! 

Φωτογραφία Διονυσία Λεονταρίτη
Απάντηση: Re: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από Διονυσία Λεονταρίτη - Tuesday, 7 February 2012, 10:15 AM
 
Πολύ καλό εισαγωγικό σεμινάριο σε joomla.
Εξαιρετική οργάνωση, σημειώσεις και online αρχείο.
Εντυπωσιακή η διαρκής παρουσία καθηγητών.
Άψογη συνεργασία, με ευγένεια, συνέπεια και ανάλυση.
Φωτογραφία ΕΛΕΝΗ ΠΑΛΑΜΙΔΑ
Re: Απάντηση: Re: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από ΕΛΕΝΗ ΠΑΛΑΜΙΔΑ - Tuesday, 7 February 2012, 11:59 AM
 

Το σεμινάριο JOOMLA CMS που παρακολούθησα distance learning ήταν πολύ κατατοπιστικό και είχε όλες τις προυϋοθέσεις δεν είχε ελλείψεις.

Το υλικό επίσης ήταν αρκετά προσεγμένο εφόσον είχε καλή παρουσίαση και οργάνωση.

Η συνεχής παρουσία των καθηγητών σε συνδυασμό με τη συνεργασία και την εμπεριστατωμένη ανάλυσή τους, σου έδινε κατευθύνσεις και λύσεις στο πρόβλημά σου στην εκάστοτε στιγμή.

Μία πρόταση που θα μπορούσα να κάνω και εγώ είναι ότι σε επόμενο σεμινάριο μήπως πρέπει να υπάρχει κάποια  έκπτωση στα δίδακτρα  σε όσους  ποαρακολούθησαν έως τώρα. 

ΕΛΕΝΗ ΠΑΛΑΜΙΔΑ

Φωτογραφία ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΡΤΕΣΗΣ
Απάντηση: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΡΤΕΣΗΣ - Monday, 6 February 2012, 11:46 AM
 
Εξαιρετική δουλειά απο ολους,σας αξίζουν συγχαρητήρια,το σεμινάριο ηταν πραγματικά καλο και κατανοητό για αρχάριους και μη ακομα και στα ποιο απαιτητικά σημεία οπου η παρουσια καθαρου κωδικα ηταν αναγκαία.
οι καθηγητές προσφέρουν άμεσες και στοχευμένες απαντήσεις
το συνιστώ ανεπιφύλακτα, είναι μια πραγματική εμπειρία Πολυτεχνείου.
Φωτογραφία ΣΟΦΙΑ ΠΑΝΑΓΟΥ
Re: Απάντηση: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από ΣΟΦΙΑ ΠΑΝΑΓΟΥ - Monday, 6 February 2012, 12:34 PM
 
Ευέλικτο και στοχευμένο. Ευέλικτο από την άποψη χρόνου (που μας τρέχει όλους) με μια πολύ καλή διορία για την κάθε εργασία, επίσης, συνοδευμένο με πολύ καλές σημειώσεις και φυσικά την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια των καθηγητών (πάντα εκεί όλες τις ώρες). Όλα αυτά συνηγορούν στο να είναι ο χρόνος του σεμιναρίου εξαιρετικά δημιουργικός και παραγωγικός.
Υ.Γ. Νίκο ευχαριστώ πάρα πολύ, γιατί αν στην αρχή δεν είχα την βοήθειά σου δεν θα είχα ξεκινήσει καν.
Καλή συνέχεια σε όλους!!!!!
Φωτογραφία Ηλίας Τερπένης
Re: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από Ηλίας Τερπένης - Monday, 6 February 2012, 12:49 PM
 
Καλημέρα Νίκο,
Σε σχέση με το σεμινάριο θα ήθελα να αναφέρω ότι είμαι υπερβολικά εντυπωσιασμένος από τον τρόπο οργάνωσης και προσέγγισης των διαφόρων θεμάτων, καθώς επίσης και για το ενδιαφέρον των διδασκόντων. Συγχαρητήρια και σίγουρα τελειώνει το σεμινάριο με τις καλύτερες εντυπώσεις .
Φωτογραφία Νικόλαος Καρούσος
Απάντηση: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από Νικόλαος Καρούσος - Monday, 6 February 2012, 2:31 PM
 
Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το σεμινάριο.
Μου άρεσε το βιβλίο και πάρα πολύ οι σημειώσεις.
Πολλές απορίες μου λύθηκαν διαβάζοντας το φόρουμ και ο καθηγητής εξηγούσε με ωραίο τρόπο τις απορίες.
Ανεπιφύλακτα θα πρότεινα και σε άλλους να παρακολουθήσουν το σεμινάριο αυτό.
Ευχαριστώ για όλα.
Φωτογραφία Λένα Καδιανάκη
Απάντηση: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από Λένα Καδιανάκη - Monday, 6 February 2012, 3:09 PM
 
Πολύ καλή η προσπάθεια, χωρίς να αφήνονται ασάφειες στον εκπαιδευόμενο. Άψογη οργάνωση είτε στην πληροφορία υλικού είτε της άμεσης επικοινωνίας καθηγητή-μαθητή.

Σας ευχαριστούμε πολύ και καλή συνέχεια στην προσπάθεια για τη διεξαγωγή των νέων σεμιναρίων.


Φωτογραφία ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - Monday, 6 February 2012, 6:16 PM
 
Πολυ καλο το σεμιναριο,εμενα τουλαχιστον με βοηθησε πολυ.Η οργανωση του ηταν καλη και η επικοινωνια για αποριες και διευκρινισεις αψογη!Το μονο ισως που ελειπε για μενα ηταν ο τροπος με τον οποιο θα μπορουμε να ανεβαζουμε το site μας στο διαδικτυο.Τελος,να ευχαριστησω το Νικο για την υπομονη του και την αριστη συνεργασια!!!
Φωτογραφία Νίκος Νικολόπουλος
Απάντηση: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από Νίκος Νικολόπουλος - Monday, 6 February 2012, 8:01 PM
 
Όπως και οι περισσότεροι, κι εγω μόνο καλά λόγια έχω να πω. Πολύ καλό σεμινάριο για εισαγωγικό επίπεδο, πραγματικά άψογοι οι υπεύθυνοι και οι σημειώσεις κορυφαίες (δε χρειάστηκε να διαβάσω από άλλες πηγές για κατανόηση παρα μόνο για εμπλουτισμό πλροφοριών). Λόγω περιορισμένου χρόνου δεν μπόρεσα να είμαι όσο ενεργός όσο θα ήθελα, αλλά απ' όσο μπόρεσα να δω, και το όλο κλίμα ήταν αρκετά ευχάριστο από όλους τους συμμετέχοντες πράγμα που αναμφίβολα δείχνει την ικανοποίηση όλων (:
Εύχομαι να συνεχίσετε έτσι σωστά (σεμιναριακά) και καλή συνέχεια σε όλους.
Φωτογραφία Ανδρέας Κωνσταντίνου
Re: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από Ανδρέας Κωνσταντίνου - Tuesday, 7 February 2012, 12:33 PM
 
Το σεμινάριο κάλυψε επακριβώς τις προσδοκίες μου. Έχοντας τελειώσει μία σχετική ειδικότητα σε Ι.Ε.Κ., έχω μάθει πως αν θες να είσαι καλός σε κάτι, παίρνεις τις βάσεις από εκείνους που ξέρουν καλύτερα και μετά ψάχνεσαι μόνος σου. Αυτό το εισαγωγικό σεμινάριο με κάλυψε πλήρως όσον αφορά τα βασικά στοιχεία που πρέπει να γνωρίζω και μ' έχει παρακινήσει να διευρύνω κι άλλο τις γνώσεις μου με τον δικό μου τρόπο και ρυθμό.
Εν κατακλείδι, είμαι πολύ ευχαριστημένος με την όλη διεξαγωγή του σεμιναρίου, τους καθηγητές που συμμετείχαν και το υλικό που είχαμε στα χέρια μας. Εις το επανειδείν!
Φωτογραφία ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΛΑΪΤΗΣ
Re: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΛΑΪΤΗΣ - Wednesday, 8 February 2012, 7:41 PM
 
Καλησπέρα,

Τα μαθήματα της ενότητας έλαβαν τέλος.
Ήταν μια πολύ προσεγμένη και επαγγελματική προσέγγιση της διδακτικής ενότητας.
Υπήρχε επαρκής υλικό για μελέτη,άμεση ανταπόκριση των καθηγητών για όλες τις απορίες μου.
Έμαθα αρκετά πράγματα και έπεται συνέχεια..

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές και την βοήθεια σας.

Καλή συνέχεια σε όλους..
Φωτογραφία Ασπασία Μαυρουδή
Απάντηση: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από Ασπασία Μαυρουδή - Wednesday, 8 February 2012, 7:57 PM
 

Το σεμινάριο αυτό για το Joomla ήταν εξαιρετικό. Οι σημειώσεις ήταν απόλυτα επεξηγηματικές και το βιβλίο πάρα πολύ καλό.
Άψογη ήταν η οργάνωση και η άμεση η ανταπόκριση του καθηγητή σε κάθε απορία. Το σεμινάριο δίνει πολύ γερές βάσεις για το Joomla και για την περεταίρω ενασχόλησή μας με το CMS αυτό.
Θα πρότεινα για μελλοντικό σεμινάριο μεγαλύτερη εμβάθυνση στο Joomla και τις δυνατότητές του, και γενικότερα στις τεχνικές γνώσεις που απαιτούνται για την κατασκευή ιστοσελίδων και την φιλοξενία τους σε servers.

Ευχαριστώ πολύ για όλα και καλή συνέχεια σε όλους!

Φωτογραφία Κωνσταντίνος Χάσκος
Re: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από Κωνσταντίνος Χάσκος - Wednesday, 8 February 2012, 8:56 PM
 
Έχω να πω πως από το σεμινάριο θα αποχωρήσω με πολύ καλές εντυπώσεις. Υπήρχε επαρκές (αν όχι πλεόνασμα) υλικού και καθηγητές που απαντούσαν άμεσα και προσπαθούσαν να λύσουν τις όποιες απορίες μας.

Δυστυχώς, ήμουν από τους άτυχους που δεν πρόλαβαν να παρευρεθούν στη συνάντηση, λόγω υποχρεώσεων. Οπότε το μόνο που θα ήθελα παραπάνω θα ήταν μια ακόμα μέρα για να παρουσιάσουμε τις εργασίες μας και να γνωριστούμε ! Χα χα !

Χάρηκα πολύ για τη συνεργασία αυτή και θα το σκεφτώ σοβαρά να ασχοληθώ και με άλλο σεμινάριο. :)
Φωτογραφία ΦΩΤΙΟΣ ΡΟΥΤΣΗΣ
Re: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από ΦΩΤΙΟΣ ΡΟΥΤΣΗΣ - Thursday, 9 February 2012, 10:36 AM
 
Καλημέρα και από εμένα.
Οι εντυπώσεις από το σεμινάριο ήταν θετικότατες και ανεπιφύλακτα θα το συνιστούσα καθώς επίσης θα έκανα και κάποιο ακόμα χωρίς επιφύλαξη.
Η επικοινωνία με το διδακτικό προσωπικό ήταν άψογη, για την ακρίβεια η Νίκος ήταν πάντα όταν τον χρειαζόμασταν.
Αυτό που θα ήθελα έξτρα θα ήταν και κάποια συνέχεια, δηλαδή και κάποιο πιο advanced σεμινάριο. Για templates ίσως.
Χάρηκα για την γνωριμία.


Ευχαριστώ
ΦΡ
Φωτογραφία Ιωάννης Τουτούλης
Re: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από Ιωάννης Τουτούλης - Thursday, 9 February 2012, 12:10 PM
 
Για να πω την αλήθεια είχα ξεκινήσει το σεμινάριο με ενδοιασμούς. Απορούσα πόσο καλά μπορούσε να δουλεύει το e-learning στην Ελλάδα.

Το σεμινάριο ήταν άριστα δομημένο σε όλους τους τομείς. Οι σημειώσεις ήταν εξαιρετικές, η οργάνωση της κάθε ενότητας δεν σε άφηνε να ''χαθείς'' αλλά αυτό που μου έκανε πραγματικά τρομερή εντύπωση ήταν η ανταπόκριση των καθηγητών στις απορίες και στα προβλήματα που προέκυπταν.

Αυτό που θα πρότεινα για τα επόμενα σεμινάρια είναι στην ενότητα των templates να δοθεί περισσότερη βαρύτητα στην δημιουργία τους από την αρχή. Ακολουθώντας τα βήματα του βιβλίου και των σημειώσεων μπορείς να φτιάξεις κάτι πολύ βασικό αλλά θα πρότεινα να υπάρχει μία τελείως ξεχωριστή ενότητα.
Φωτογραφία Γεώργιος Βουκάκης
Re: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από Γεώργιος Βουκάκης - Saturday, 11 February 2012, 9:03 PM
 
Καλησπέρα,
όταν πήρα την απόφαση να παρακολουθήσω μαθήματα για web-design τα φανταζόμουν σε μία αίθουσα με καθηγητή. Με μία συζήτηση που είχα έμαθα ότι το ΕΜΠ παρέχει e-learning προγράμματα στην κατασκευή ιστοσελίδων. Ύστερα από έρευνα, τις θετικές κριτικές και το δείγμα του μαθήματος θεώρησα ενδιαφέρουσα την παρακολούθησή του. Με την ολοκλήρωσή του οι εντυπώσεις μου είναι άριστες. Η δομή του σεμιναρίου και οι σημειώσεις ήταν όπως έπρεπε και για αυτούς που δεν είχαν ξανασχοληθεί με το web-design ή html. Επιπλέον, η επικοινωνία με τους καθηγητές ήταν άμεση και ουσιαστική με το forum να παίζει σπουδαίο ρόλο στην επίλυση των αποριών μου. Μία πρότασή μου για το σεμινάριο είναι ο εμπλουτισμός και η εμβάθυνσή του στην κατασκευή templates.
Χάρηκα για την συνεργασία…

Ευχαριστώ Πολύ!Καλή συνέχεια…!
Φωτογραφία Βασίλειος Βαλλιάνος
Re: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από Βασίλειος Βαλλιάνος - Saturday, 11 February 2012, 10:04 PM
 
Καλησπέρα,
με το τέλος του σεμιναρίου νοιώθω ικανοποιημένος για όσα έμαθα αλλά και για τις άμεσες απάντήσεις σε όσες απορίες είχα. Αυτά για τις πρώτες 8 ενότητες.
Συγκεκριμένα για τις ενότητες 9 και 10 οι οποίες ήταν αυτές που προσωπικά με ενδιέφεραν, περίμενα αν όχι μια εργασία, κάτι περισσότερο από μια απλή ανάγνωση των σημειώσεων.
Το virtuemart μπορεί να είναι "ζητιέται" και να φέρνει κόσμο, αλλά στο επίπεδο που ασχοληθήκαμε θα μπορούσε να αντικατασταθεί με οποιαδήποτε άλλη επέκταση. Μόλις κάποιος καταφέρει να το εγκαταστήσει (προσωπικά με joomla 1.7.3 και την τελευταία έκδοση virtuemart) καταλαβαίνει οτι αυτό ήταν το λιγότερο μιας και υπάρχουν πιο ουσιαστικά ζητήματα να ασχοληθεί (βλ. paypal,πληρωμές κλπ). Καλύτερα να μην υπήρχε καν μιας και όπως είπες υπάρχουν καλύτερες επιλογές για ένα eshop.
Τα ίδια για την ενότητα 10. Μπορεί το σεμινάριο να είναι εισαγωγικό, μπορεί από μόνη της να αποτελεί ένα σεμινάριο αλλά περίμενα κάτι περισσότερο.

Βασίλης Βαλλιάνος
Φωτογραφία ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Απάντηση: Re: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - Sunday, 12 February 2012, 9:50 PM
 

Καλησπέρα,

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω διότι μου προσφέρατε τα κατάλληλα εφόδια ώστε

να ικανοποιήσω την ανάγκη μου για εκμάθηση του joomla. Σας ευχαριστώ και

πάλι!!!

Φωτογραφία Νίκος Δουλαβέρας
Απάντηση: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από Νίκος Δουλαβέρας - Monday, 13 February 2012, 7:51 AM
 
Η γνώμη μου για το εξ αποστάσεως σεμινάριο είναι πολύ θετική.
Τα συζητήσαμε και στη συνάντηση όπου είχαμε την ευκαιρία κάποιοι από εμάς να γνωριστούμε από κοντά. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου του και χωρίς μεγάλες απαιτήσεις σε χρόνο ή κόπο, έμαθα σημαντικά πράγματα πάνω σε αυτά που ήθελα με αποτέλεσμα να μπορώ να στήσω το δικό μου site. Ο Νίκος ήταν πάντα εκεί για να μας απαντήσει πάνω σε όποιο ζήτημα ανέκυπτε και ανταποκρινόταν πλήρως σε ό,τι ζητήσαμε. Τον ευχαριστώ. Η ύλη και οι εξελίξεις παραμένουν αχανείς, αλλά μάθαμε πολλά και επίσης μάθαμε πώς να αναζητούμε στο εξής ό,τι πιο εξειδικευμένο μπορεί να μας απασχολεί.
Μία πρόταση που έχω προς την οργάνωση του σεμιναρίου για να γίνει ακόμα καλύτερο - και γενικά συζητήθηκε και με συναδέλφους- είναι η εξής: ας οριστεί να γίνεται μία ακόμα συνάντηση κατά την 5 ή 6 ενότητα, όπου - αντί για εργασία στο σπίτι- όσοι μαθητές μπορούν και θέλουν να έρχονται στο εργαστήριο του ΕΜΠ- Ηλ. Μηχ. Η 5 ή 6 εργασία μπορεί να γίνεται εκεί. Η 'ενδιάμεση συνάντηση' θα έχει ως αποτελεσμα πέρα από τη καλύτερη γνωριμία και επικοινωνία, και την ενθάρυνση για περισσότερη μελέτη, την επίλυση αποριών άμεσα και προσωπικά, συμβουλές για καλύτερο προγραμματισμό της τελικής εργασίας, την ευκαιρία να δει και να σχολιάσει κάποιος παλιότερες εργασίες, και άλλα εύλογα ακόμα θετικά σημεία, ώστε στην τελευταία ενότητα 10 όσοι μαζεύονται ήδη να γνωρίζονται και να μπορούν να κάνουν ακόμα πιο ουσιαστικά τον απολογισμό της συνολικής τους προσπάθειας.
Εύχομαι καλή συνέχεια στο Νίκο και σε όλους τους συναδέλφους μου!
Φωτογραφία ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Re: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ - Monday, 13 February 2012, 11:22 AM
 
Πριν ξεκινήσω αυτό το σεμινάριο ήμουν και εγώ πάρα πολύ προβληματισμένος κατά πόσο θα με βοηθούσε. Φυσικά δεν είχα καμία επαφή πριν με το κομμάτι του web design & development ούτε και με την πληροφορική μιας και οι σπουδές μου ήταν σε διαφορετική κατεύθυνση αλλά ο καθηγητής, οι σημειώσεις και το βιβλίο και γενικά όλη η μέθοδος διδασκαλίας με βοήθησε πάρα πολύ.
Εδώ και λίγα χρόνια θέλω να υλοποιήσω κάποια σχέδια πάνω στο internet και πλέον με την βοήθεια του σεμιναρίου μπορώ να τα επιτύχω.

Καλή συνέχεια σε όλους.
Φωτογραφία ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΛΛΙΚΑΖΑΡΟΥ
Re: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΛΛΙΚΑΖΑΡΟΥ - Monday, 13 February 2012, 12:46 PM
 

Θα διακινδυνεύσω να επαναληφθώ και εγώ λέγοντας οτι έμεινα πολύ ευχαριστημένη με την ποιότητα της διδασκαλίας, των σημειώσεων και την αμεσότητα των καθηγητών. Ήταν πολύ σαφείς οι εργασίες και έγινε ευρεία ανάπτυξη των θεμάτων που αφορούν το Joomla. Θα ήθελα και εγώ να γινόταν μία συνάντηση στο ενδιάμεσο. Θα ήταν καλύτερο βέβαια πρίν ή μετά το κεφάλαιο που αφορά τα templates. Ευχαριστώ πολύ για όλα και εύχομαι να ξαναανταμωθούμε διαδικτυακά ή μη :)!

Φωτογραφία ΛΑΜΠΡΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ
Re: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από ΛΑΜΠΡΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ - Monday, 13 February 2012, 5:56 PM
 

Θα συμφωνήσω στα περισσότερα με τούς ,πρώην πλέον, συμμαθητές! όντως η ποιότητα της γνώσης σε συνάρτηση με την άμεση αλληλεπίδραση που είχαμε με τους καθηγητές βοήθησαν στο να αποκτήσω μια ολοκληρωμένη εικόνα του αντικειμένου .Όσο για την εμβάθυνση που είναι όντως ένα θέμα, πιστεύω ότι με λίγη προσωπική ενασχόληση, που έτσι και αλλιώς είναι απαραίτητη, επιτυγχάνεται!



Καλή συνέχεια σε όλους!

Φωτογραφία Παναγιώτης Κωστόπουλος
Re: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από Παναγιώτης Κωστόπουλος - Tuesday, 28 February 2012, 9:16 PM
 
Θα πω και εγώ, λοιπόν, με τη σειρά μου, ότι είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με το σεμινάριο.
Οι σημειώσεις ήταν διαφωτιστικές και οι καθηγητές πολύ συνεργάσιμοι και πρόθυμοι να βοηθήσουν.
Πέρα από μία (για εμένα) ασάφεια σε ένα ερώτημα κάποιας εργασίας δεν έχω κανένα παράπονο.
Χαίρομαι, επίσης, ιδιαίτερα για την κατανόηση που έχει δειχθεί όσον αφορά τον φόρτο που μπορεί να δημιουργεί προβλήματα χρόνου, και την ελαστικότητα σε αυτό το θέμα.
Φωτογραφία ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΣΑΠΗ
Re: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΣΑΠΗ - Thursday, 30 August 2012, 8:27 AM
 

Ικανοποιητικό σεμινάριο που καθιστά πραγματική, για όσους το παρακολούθησαν, τη δυνατότητα δημιουργίας website, ακόμη και χωρίς καμία προηγούμενη γνώση σχετική.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:hasapi1204@yahoo.gr

Φωτογραφία Αθανασία Δούρου
Re: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από Αθανασία Δούρου - Thursday, 30 August 2012, 8:33 AM
 

Ηταν αρκετά ενδιαφερον οργανωμένο και αποτελεσματικο.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:athdou@gmail.com

Φωτογραφία Vibeke Espholm
Re: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από Vibeke Espholm - Thursday, 30 August 2012, 8:43 AM
 

Καλή και ενδιαφέρουσα, σκέφτομαι μόνο ότι θα ήταν ίσως καλύτερα αν το σεμινάριο γινόταν με πιο καινούργια έκδοση του Joomla αφού καταλαβαίνω ότι στην επόμενη έκδοση καταργήθηκαν οι ενώτητες και υπάρχουν μόνο κατηγορίες, μία μάλλον σημαντική αλλαγή.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:espholm@norlib.gr

Φωτογραφία ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ
Re: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ - Thursday, 30 August 2012, 8:50 AM
 

Ήταν η πρώτη φορά που ρίσκαρα να συμμετάσχω σε μια τέτοια διαδικασία παρακολούθησης σεμιναρίου και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με όλα. Άν και είχα αγχωθεί λίγο για την μικρή καθυστέρηση στη διόρθωση της 5-6 εργασίας μας.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:lkalogerakis@gmail.com

Φωτογραφία Μάνος Μαρκόπουλος
Re: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από Μάνος Μαρκόπουλος - Thursday, 30 August 2012, 9:00 AM
 
Ηταν μια ικανοποιητική εμπειρία καθώς είχα την ευκαιρία να εισαχθώ ομαλώς στις βασικές αρχές του Joomla καθώς ήμουν αρχάριος. Θα ήθελα το επ΄΄ιπεδο να ήταν λίγο πιο απαιτητικό καθώς οι εβδομαδιαίες εργασίες είχαν χαμηλό βαθμό δυσκολίας ακόμη και για αρχάριο καθώς και να υπήρχαν περισσότερα multimedia features όπως πχ, η λύσεις των ασκήσεων σε videos η σε templates. Κατά τα άλλα δηλώνω ικανοποιημένος από το επίπεδο του σεμιναρίου και θα το πρότεινα και σε άλλους.
 
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:manos.markopoulos@yahoo.gr
Φωτογραφία ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΗΛΙΟΡΙΔΗΣ
Re: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΗΛΙΟΡΙΔΗΣ - Thursday, 30 August 2012, 9:03 AM
 

Πολύ καλή εμπειρία. Κατανόησα γενικά και ειδικά θέματα σχετικά με την joomla και το στήσιμο Sites

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:AlexandrosMilioridis@yahoo.com

Φωτογραφία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΙΝΟΤΣΗ
Re: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΙΝΟΤΣΗ - Thursday, 30 August 2012, 9:08 AM
 

Είναι η πρώτη φορά που συμμετείχα στα σεμινάριου του Μετσοβίου. Έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένη για την όλη οργάνωση του σεμιναρίου. Ο καθ. κ.Σκορδυλάκης είχε οργανώση το μάθημα πάρα πολλή καλά και μας βοηθούσε όπου εμείς είχα απορίες η προβλήματα με τια σκήσεις.

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.

Καλό καλοκαίρι !!

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:pinotsi@hotmail.com

Φωτογραφία ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ - Thursday, 30 August 2012, 9:11 AM
 

Αρκετά ικανοποιητική

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:ioannis.sarant@gmail.com

Φωτογραφία ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΣΟΦΟΓΙΑΝΝΗΣ
Re: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΣΟΦΟΓΙΑΝΝΗΣ - Thursday, 30 August 2012, 9:16 AM
 
Πιστεύω πως η εμπειρία μου από το σεμινάριο κρίνετε άκρως επικοδομητική, αφενός γιατί πέρασα ένα πολύ δημιουργικό τρίμηνο, αφετέρου γιατί μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερα και εξοικειώθηκα με ένα σύστημα δημιουργίας ιστοσελίδων το οποίο θα με βοηθήσει στην μετέπειτα επαγγελματική μου πορεία.
 
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:mansofo@yahoo.gr
Φωτογραφία ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΤΑΘΑΚΟΥ
Re: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΤΑΘΑΚΟΥ - Thursday, 30 August 2012, 9:19 AM
 

Πάρα πολύ καλή!!!!

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:kstathakou@yahoo.gr

Φωτογραφία ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ
Re: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ - Thursday, 30 August 2012, 9:22 AM
 
Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένη με το σεμινάριο. Αποκόμισα ουσιαστικές και κρίσιμες γνώσεις επάνω στο αντικείμενο.
 
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:caterina812003@hotmail.com
Φωτογραφία Ελένη Χριστοφόρου
Re: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από Ελένη Χριστοφόρου - Thursday, 30 August 2012, 9:26 AM
 

Ηταν πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία, το βιβλίο τον σημειώσεων ηταν πολύ καλά δομημένο, τα virtual lessons πολύ βοηθητικά και έλυσαν όλες μου τις απορίες. Η υλη των ενοτήτων ήταν πολύ καλα κατανεμημένη και με βοήθησε πολύ να καταλάβω, ενω δεν είχα ασχοληθεί ποτέ στο παρελθόν με κατι παρεμφερές. Τέλος ο κύριος Σκορδυλάκης ήταν τρομερά υπομονετικός μαζί μας, με πολύ καλή μεταδοτικότητα, πολυ ευγενικός και πάντα στη διάθεση μας, με πολύ άμεσες απαντήσεις και έγκαιρη βαθμολόγιση των εργασιών.

 

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:elenxris@windowslive.com

Φωτογραφία ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΙΚΗΦΟΡΑΚΗΣ
Re: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΙΚΗΦΟΡΑΚΗΣ - Thursday, 30 August 2012, 9:31 AM
 

Αρκετα ικανοποιητικη.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:dinikifo@gmail.com

Φωτογραφία ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ
Re: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ - Thursday, 30 August 2012, 9:33 AM
 

ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ...

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:pthalassinos@yahoo.com

Φωτογραφία ΘΩΜΑΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ
Re: Αξιολόγηση σεμιναρίου
από ΘΩΜΑΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ - Thursday, 30 August 2012, 9:36 AM
 
Πάρα πολύ καλή. Προσωπικά βρήκα το σεμινάριο πολύτιμο για τη δημιουργία δυναμικού ιστοτόπου κάτι που φαινόταν για μένα πολύ δύσκολο πριν την επαφή με το joomla.
 
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:tom.geotom@gmail.com