Η πρώτη συνάντηση στο ΕΜΠ θα γίνει το Σάββατο 9 Ιουνιου και ώρα 14:00.
Για να έρθετε στο ΕΜΠ έχετε τις εξής επιλογές.
  • Οδικώς με Ι.Χ. ή Ταξί. Θα πρέπει να έρθετε από τη λεωφόρο Κατεχάκη. Η πύλη Κατεχάκη του ΕΜΠ είναι η μοναδική είσοδος για οχήματα.
  • Με μετρό. Η κοντινότερη στάση Μετρό στο ΕΜΠ είναι η στάση Κατεχάκη. Από εκεί μπορείτε να έρθετε με ταξί (θα σας κοστίσει 3 ευρώ περίπου) ή το λεωφορείο 140 (το οποίο έχει συχνότητα 30min περίπου).
  • Με λεωφορείο. Οι γραμμές που εξυπηρετούν το ΕΜΠ το Σάββατο είναι η 608, 230 και 140. Η γραμμή 608 περνάει και από τη στάση Ευαγγελισμός του μετρό. Οι δυο πρώτες γραμμές 608 και 230 αφήνουν κοντά στην πύλη Ζωγράφου. Από την πύλη Ζωγράφου θα πρέπει να περπατήσετε εντός της Πολυτεχνειούπολης μέχρι να βρείτε το νέο κτήριο Ηλεκτρολόγων.
Το Εργαστήριο Τεχνολογίας Πολυμέσων στεγάζεται στον τρίτο όροφο στα Νέα Κτήρια Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών που βρίσκονται απέναντι από την Κεντρική Βιβλιοθήκη, το ψηλότερο κτήριο στην πολυτεχνειούπολη.

Αναλυτικές οδηγίες μπορείτε να δείτε στον παρακάτω χάρτη:
Η είσοδος στο κτήριο βρίσκεται ακριβώς στον κόκκινο marker στον χάρτη. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή γιατί οι υπόλοιπες είσοδοι του κτηρίου θα είναι κλειστές.


View Πρόσβαση στο ΕΜΠ in a larger map
Τελευταία τροποποίηση: Tuesday, 21 August 2012, 3:09 PM