Φωτογραφία Νικόλαος Πανάγος
Απάντηση: Java σε Mac OSX
από Νικόλαος Πανάγος - Sunday, 28 November 2010, 4:37 PM
 
xεχεχχ...Την περίμενα την ερώτηση αυτή!
Κοίταξε, δεν έχω έχθρα αλλά σίγουρα δεν έχω και συμπάθεια. Είναι αναμφισβήτητα στυλιστικά καλαίσθητα αλλά και ιδιαίτερα ακριβά αν απλά και ψυχρά συγκρίνεις τα specs ενός Apple με ένα PC. Με τα ίδια χρήματα φτιάχνεις PC που είναι τουμπανιασμένο!!!!

Μοναδική εξαίρεση είναι ίσως το iPhone αλλά εγώ το κινητό μου το χρησιμοποιώ μόνο για τηλέφωνα, sms, ξυπνητήρι και για reminders γενεθλίων. Αυτά τα κάνει εξίσου καλά και το παλιο-LG των 120€ που έχω, όντας παράλληλα το μισό σε μέγεθος.

Εκεί που πραγματικά ξενέρωσα με την Apple ήταν όταν πήγα να αγοράσω ένα iPod classic μιας και ακούω πολλη μουσική και έψαχνα για mp3 player με μεγάλη χωρητικότητα. Ενώ ήμουν έτοιμος να ενδώσω και να κάνω την αγορά, συνειδητοποίησα πως μέχρι και για να περάσω αρχεία από το PC στο iPod χρειαζόταν να χρησιμοποιήσω το iTunes! Ήταν τόσο δύσκολο για την Apple να κάνει το iPod να φαίνεται ως απλός σκληρός κατά τη σύνδεση με το PC; Φυσικά και όχι, αλλά πως αλλιώς θα μου την έσπαγε;
Περιττό να σου πω πως έχω εδώ και 7 χρόνια ένα mp3 player Ταϊβανέζικο που παίρνει σκληρό δίσκο 2,5" με οση χωρητικότητα θες, έχει πάει σε παραλίες, έχει φάει πεσίματα και ακόμη παίζει σούπερ. Μπορεί να μην έχει το design του iPod και ίσως και την πιστότητα ήχου του αλλά εξακολουθεί να κάνει αυτό που ήθελα!