Φωτογραφία ΑΝΝΥ ΣΤΕΦΑ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
από ΑΝΝΥ ΣΤΕΦΑ - Friday, 31 August 2012, 10:08 AM
 

Πραγματικά εντυπωσιάστηκα από τη γλώσσα της html. Με διευκόλυνε στη δουλειά μου να καταλαβαίνω πράγματα που πριν δεν τα καταλάβαινα και βλέπω τις ιστοσελίδες με άλλο μάτι. Μου δώσατε ένα κίνητρο να θέλω να μάθω κι άλλα πραγματα επάνω στο αντικείμενο γιατί, όπως είπα κ πιο πάνω, είναι ελάχιστη η γνώση μπροστά στη συνολική εικόνα.

Γενικά με τις παρουσιάσεις δεν είχα πρόβλημα, αν κ σε μερικά σημεία με βοηθούσε η μετάφραση της google μιας κ έχουμε συνηθίσει τα αγγλικά στο διαδίκτυο, τα βιβλία τα δεν τα διάβασα πολύ, μόνο του html που είχε κ κάποια tips σ' ότι αφορά τον κώδικα.

Το μόνο αν θέλεις μειονέκτημα είναι ότι βρήκα το διάστημα πολύ λίγο ακόμα και για την εισαγωγή στον κώδικα. Κι όχι σε ότι αφορά τις εργασίες, αλλά στη θεωρία. Π.χ. κάποια πράγματα, όπως τη δημιουργία φόρμας, ενώ την είχε στο βιβλίο, δεν την αναφέρατε, όπως επίσης έχω κενά σχετικά με τη χρήση των ap divs που αν θυμάμαι καλά δεν αναφέρονται όσο έπρεπε. Επίσης, είδα στα spry menus πως υπάρχουν κ άλλες εντολές, που θα προτιμούσα να τις δω στην παρουσίαση, παρά να πρέπει να τις διαβάσω στο βιβλίο.

Επίσης, στην αρχή είχα την εντύπωση πως το σεμινάριο διαρκούσε 14 εβδομάδες κ όχι 9.

Όπως και να έχει ευχαριστώ για τις γνώσεις που μου προσφέρατε, κ ελπίζω να δημιουργήσετε τμήματα για παραπάνω εξειδίκευση στο αντικείμενο.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:annitsa2007@gmail.com