Αγαπητοί σπουδαστές

Σας καλωσορίζουμε στο σεμινάριο τηλεκπαίδευσης «Εισαγωγή στo Autocad 2010 2D» του Ε.Μ.Π.

Το σεμινάριο πρόκειται να διαρκέσει 10 περίπου εβδομάδες και περιλαμβάνει την εκμάθηση της ψηφιακής σχεδίασης σε δύο διαστάσεις.

Κάθε διάλεξη περιλαμβάνει τόσο θεωρητικό όσο και πρακτικό τμήμα. Το θεωρητικό τμήμα περιλαμβάνει παρουσιάσεις powerpoint με επεξηγηματικά videos για την εκμάθηση του προγράμματος. Το πρακτικό τμήμα περιλαμβάνει εργασίες τις οποίες επιλύετε και στη συνέχεια αποστέλλετε στο λογισμικό moodle. Οι εργασίες τις οποίες επιλύετε off-line είναι εβδομαδιαίες και τις αποστέλλετε με τη μορφή ενός συνοδευτικού αρχείου .zip.

Ο τελικός βαθμός θα υπολογιστεί κατά 60% από τις απαντήσεις στις εργασίες σας και κατά 40% από το τελικό Test, το οποίο θα διεξαχθεί on-line.

Εάν κάποια εβδομάδα δεν έχετε μπορέσει να ασχοληθείτε με τις απαιτήσεις του σεμιναρίου, θα μπορείτε να καλύψετε το χαμένο έδαφος την επόμενη εβδομάδα. Παρόλα αυτά θα επιθυμούσαμε την ενεργό συμμετοχή σας στις εβδομαδιαίες ομάδες συζητήσεων (forums) όπου ο καθένας από εσάς, θα μπορεί να βάζει ή να απαντά σε κάποιες ερωτήσεις ή απορίες, που θα θέτουν κάποιοι εκπαιδευόμενοι ή εκπαιδευτές. Προσωπική μας εκτίμηση είναι, ότι η συμμετοχή σας θα σας δώσει αυτοπεποίθηση και γνώσεις.

Επίσης θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι κάθε ενέργεια σας καταγράφεται ηλεκτρονικά από το σύστημα εκπαίδευσης. Έτσι ανά πάσα στιγμή οι εκπαιδευτές σας έχουν την δυνατότητα να σας ενημερώνουν με την πρόοδό σας και να σας κάνουν τις απαραίτητες υποδείξεις. Τακτικά θα αναρτώνται διάφορες αναφορές σχετικές με την αξιολόγηση του σεμιναρίου ή για την ψηφοφορία σε κάποιο θέμα. Καλό είναι να συμμετέχετε, ακόμη και αν η γνώμη σας δεν είναι θετική, ώστε να υπάρξουν βελτιώσεις τόσο στην πορεία του σεμιναρίου, όσο και σε άλλα μελλοντικά σεμινάρια.

Τέλος το εκπαιδευτικό υλικό είναι αναρτημένο πάνω στην πλατφόρμα moodle, ένα λογισμικό κατάλληλο για υποστήριξη της εκπαίδευσης εξ αποστάσεως. Οποιεσδήποτε απορίες έχετε σχετικά με την λειτουργία του, μπορείτε να τις υποβάλετε είτε στο ειδικό forum που αφορά το moodle, είτε με email στον Διαχειριστή του Συστήματος (Admin).
Τελευταία τροποποίηση: Tuesday, 21 August 2012, 3:09 PM