Φωτογραφία Μιχάλης Κράλλης
joomla +
από Μιχάλης Κράλλης - Wednesday, 4 April 2012, 5:03 PM
 
Καλησπέρα
παιδεύοντας το joomla έκανα και μια δεύτερη εγκατάσταση σε άλλο φάκελο, το αποτέλεσμα ήταν να μην λειτουργεί το password για το αρχικό. Τι προτείνεται;

Επίσης στην δημιουργία dump το αρχείο είναι κενό. Ο φάκελος bin της SQL έχει προστεθεί στην μεταβλητή Path; (wamp setup)

Εγκατέστησα και τον MySQL Adminisrator και ενώ βλέπει τον εξυπηρετητή να τρέχει οι ρυθμίσεις του είναι ανενεργές

 
Φωτογραφία Παναγιώτης Σκορδυλάκης
Απάντηση: joomla +
από Παναγιώτης Σκορδυλάκης - Wednesday, 4 April 2012, 6:25 PM
 
Καλησπέρα Μιχάλη,

αν θες να κάνεις δεύτερη εγκατάσταση joomla πρέπει ή να δημιουργήσεις καινούρια βάση ή να χρησιμοποιήσεις διαφορετικό prefix για τα tables, από default στο 1.5 κατά την εγκατάσταση επιλέγετε το jos_. Καλύτερα δημιούργησε καινούρια για καλύτερη ασφάλεια.

Από την εικόνα που έχεις επισυνάψει φαίνεται να μην τρέχει η διεργασία της MySQL ή να σταμάτησε για κάποιο λόγο. Για αυτό σου εμφανίζει και το αντίστοιχο μήνυμα "MySQL service is stopped".

Για να σιγουρευτείς ότι το πρόβλημα εμφανίζεται στο administrator δοκίμασε να συνδεθείς από το phpMyAdmin ή από το cmd.
Φωτογραφία Μιχάλης Κράλλης
Απάντηση: joomla +
από Μιχάλης Κράλλης - Wednesday, 4 April 2012, 7:08 PM
 
Καλησπέρα Παναγιώτη

1. Tο αποτέλεσμα στο αρχικό joomla να μην λειτουργεί το password στο administrator(Back end). Να διορθώσω κάπου το configuration.php;

2.Επίσης στην δημιουργία dump το αρχείο είναι κενό. Ο φάκελος bin της SQL έχει προστεθεί στην μεταβλητή Path; ( wamp setup)

Στο phpMyAdmin λειτουργεί η διεργασία της MySQL

Φωτογραφία Παναγιώτης Σκορδυλάκης
Απάντηση: joomla +
από Παναγιώτης Σκορδυλάκης - Thursday, 5 April 2012, 7:05 AM
 
Καλημέρα,

αν έκανες την εγκατάσταση στην ίδια βάση τότε το αρχικό Joomla έχει χάσει τα δεδομένα του. Για κάθε εγκατάσταση πρέπει να χρησιμοποιείς διαφορετική βάση.

Για το dump μήπως δεν γράφεις σωστά το password ή το όνομα της βάσης; Μπορείς να δοκιμάσεις να δημιοργήσεις, από το phpMyAdmin dump, επιλέγοντας την βάση δεδομένων του Joomla και από το πάνω menu πατάς export.