Φωτογραφία Κατερίνα Καλαμποκίνη
Σχετικά με τα quiz..
από Κατερίνα Καλαμποκίνη - Tuesday, 11 December 2007, 11:30 AM
 

Καλησπέρα σε όλους!! smile

Κατ΄αρχήν συγχαρητήρια στους εκπαιδευτές του σεμιναρίου για την άψογη οργάνωση (με τις διαφάνειες, τις διάφορες περιοχές συζητήσεων,κ.τ.λ.) Πραγματικά πολύ καλή δουλειά..approve

Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση σχετικά με τα quiz της κάθε ενότητας.Ο κύριος Νικολόπουλος είχε αναφέρει στις εισαγωγικές πληροφορίες ότι το quiz ανοίγει την ημερομηνία που φαίνεται όταν κάνουμε κλικ πάνω στο quiz. Και πως απ΄τη στιγμή που θα ανοίξει θα έχουμε 5-7 μέρες στην διάθεσή μας για να κάνουμε 2 προσπάθειες maximum.

Όταν λέτε quiz, εννοείτε την εργασία ή κάτι άλλο; Για την πρώτη ενότητα το quiz είναι η εργασία εγκατάστασης ή απλά δεν υπάρχει quiz στην πρώτη ενότητα; Το quiz πού πρέπει να φαίνεται κανονικά; mixed

Και με τις 2 προσπάθειες τι εννοείτε; Θα απαντούμε 2 φορές στο quiz και θα κρατείται η υψηλότερη βαθμολογία των 2;;

Αυτά ήθελα να ρωτήσω... Καλή αρχή λοιπόν σε όλους wink

 
Φωτογραφία Στέλιος Μερσινάς
Απάντηση: Σχετικά με τα quiz..
από Στέλιος Μερσινάς - Tuesday, 11 December 2007, 5:38 PM
 
Γειά σου Κατερίνα!

Σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια. Η ομάδα του e-learning προσπάθησε πολύ για να δημιουργήσει ένα σεμινάριο που θα δώσει τις σωστές βάσεις για τον προγραμματισμό στο WEB μέσα από μια απλή και κατανοητή διαδικασία. Το αν το καταφέραμε αυτό, θα φανεί μέσα από εσάς.

Ναι, πέρα από τις εργασίες σε κάθε ενότητα θα υπάρχουν και Quiz. Όχι απαραίτητα σε όλες όμως. Θα υπάρχει ένδειξη στο 'Ημερολόγιο' για το Quiz. Η πρώτη ενότητα δεν έχει εργασία και Quiz. Θα πρέπει να εγκαταστήσετε όλοι σας υποχρεωτικά το WAMP.

Για κάθε quiz θα έχετε 2 ευκαιρίες. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δώσετε το Quiz 2 φορες. Το καλύτερο αποτέλεσμα είναι αυτό που θα εμφανίζεται.