Φωτογραφία Ιωάννης Γιαννούκος
Καλώς ήρθατε στο σεμινάριο σχεδίασης ιστοτόπων!
από Ιωάννης Γιαννούκος - Monday, 28 March 2011, 6:30 AM
 
Αγαπητοί σπουδαστές,

Σας καλωσορίζουμε στο σεμινάριο Web Design με χρήση του προγράμματος Dreamweaver το οποίο διοργανώνεται από το Εργαστήριο Τεχνολογίας Πολυμέσων του Ε.Μ.Π.

Στο σεμινάριο αυτό θα μάθετε τρόπους σωστού σχεδιασμού ιστοσελίδων με χρήση της γλώσσας HTML και του προγράμματος Dreamweaver. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει και η πρώτη παρουσίαση η οποία θα σας αναλύει τις υποχρεώσεις σας ως σπουδαστές και θα σας παρουσιάζει το υλικό του σεμιναρίου.

Αυτή η εβδομάδα έχει στόχο την προσαρμογή σας στην πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης. Μπορείτε να περιηγηθείτε σε αυτήν, να διαβάσετε και να γράψετε posts στα διάφορα forum και γενικά να συνηθίσετε το περιβάλλον ώστε μόλις αρχίσουν τα μαθήματα να είστε έτοιμοι!

Μέχρι τότε θα πρότεινα να δείτε τις πολύ χρήσιμες διαφάνειες και παρουσιάσεις οι οποίες υπάρχουν στην ενότητα: " ΓΕΝΙΚΑ FORUMS ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΥΛΙΚΟ" και μάλιστα ξεκινώντας από τη Multimedia Παρουσίαση Σεμιναρίου - READ ME FIRST.

Αυτή η παρουσίαση θα σας κατατοπίσει σχετικά με το υλικό κάθε ενότητας και τις υποχρεώσεις σας μέσα σε αυτήν. Επίσης στην παρουσίαση αυτή θα βρείτε και μερικές συμβουλές οι οποίες από την εμπειρία μας έχουμε δει ότι βοηθούν τους εκπαιδευόμενους προς την επιτυχή ολοκλήρωση του σεμιναρίου.

Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε να μην αποστέλλετε προσωπικά μηνύματα προς τους εκπαιδευτές αλλά αντί αυτού να κοινοποιείτε τυχόν απορίες σας στα forum αποριών που υπάρχουν για αυτό το σκοπό. Ο λόγος είναι ότι τα προσωπικά μηνύματα δεν είναι ορατά από όλους τους εκπαιδευόμενους με αποτέλεσμα να προκύπτει σημαντική καθυστέρηση στην απάντηση αυτών των ερωτημάτων, ενώ παράλληλα η δημοσιοποίηση των αποριών στα forum διευκολύνει και τους υπόλοιπους εκπαιδευόμενους.

Ίσως η πιο σημαντική συμβουλή είναι να :

1. Εισέρχεστε συχνά στην πλατφόρμα για να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει

2. Να ρωτάτε για οποιαδήποτε απορία έχετε είτε τους συμμαθητές σας, είτε τους εκπαιδευτές μέσα από τα forum!


Για ό,τι χρειαστείτε, μη διστάσετε να μας ρωτήσετε για να σας βοηθήσουμε. Καλή αρχή σε όλους!!!