Φωτογραφία Γεώργιος ΚΛΟΥΜΠΑΣ
Εισαγωγή FlashButton
από Γεώργιος ΚΛΟΥΜΠΑΣ - Sunday, 2 July 2006, 7:37 PM
 
Καλησπέρα σας,

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με την εισαγωγή Flash Button. Aφού επιλέξω Insert,Media και μετά FlashButton, στο παράθυρο διαλόγου που θα εμφανιστεί μου αναφέρει ότι το αρχειο button1.swf έχει invalid filename.Επιλέγω άλλο όνομα αλλά με τα ίδια αποτελέσματα.

Ευχαριστώ

 
Φωτογραφία Γεώργιος Μπάρδης
Απάντηση: Εισαγωγή FlashButton
από Γεώργιος Μπάρδης - Sunday, 2 July 2006, 8:35 PM
 

Αγαπητέ Γιώργο καλησπέρα,

flash text ή flash buttons δεν μπορούν να εισαχθούν σε μια σελίδα του dreamweaver εάν το path που έχεις επιλέξει περιέχει double byte characters ή γενικότερα special characters. Δηλαδή από ότι μπορώ να καταλάβω μάλλον στην περίπτωση σου θα πρέπει να έχεις σώσει το αρχικό html έγγραφο σε ένα path το οποίο περιέχει ελληνικούς χαρακτήρες π.χ C:\Τα έγγραφά μου ή γενικότερα ειδικούς χαρακτήρες.

Άρα η λύση είναι, κάνουμε save αρχικά το html έγγραφο σε ένα path το οποίο να μην περιέχει ελληνικούς χαρακτήρες π.χ C:\site.Έπειτα επιλέγουμε Insert>Media>Flash button και εισάγουμε το κουμπί στην σελίδα μας χωρίς κανένα πρόβλημα.

Φωτογραφία Γεώργιος ΚΛΟΥΜΠΑΣ
Απάντηση: Εισαγωγή FlashButton
από Γεώργιος ΚΛΟΥΜΠΑΣ - Monday, 3 July 2006, 4:47 PM
 
Kαλησπέρα σας,

Δυστυχώς τα προβλήματα με τους ελληνικούς χαρακτήρες συνεχίζονται..Δεν μπορώ να γράψω ελληνικές λέξεις ως κείμενα μέσα στα flashbuttons καθώς και να τα συνδέσω με αρχεία .html με ελληνικά ονόματα.
Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να επιλύσουμε τα παραπάνω;

Ευχαριστώ
Φωτογραφία Γεώργιος Μπάρδης
Απάντηση: Εισαγωγή FlashButton
από Γεώργιος Μπάρδης - Wednesday, 5 July 2006, 8:37 AM
 

Γιώργο για το συγκεκριμένο πρόβλημα ευθύνεται το dreamweaver, συγκεκριμένα το αρχείο flash το οποίο δημιουργείται δεν αναγνωρίζει τους ελληνικούς χαρακτήρες, κάνοντας και update το dreamweaver v8.02 το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται. Στην περίπτωση αυτή μπορούμε εφόσον γνωρίζουμε να δημιουργήσουμε  τα flash buttons μόνοι μας χωρίς έτσι να έχουμε πρόβλημα με τους ελληνικούς χαρακτήρες.