Φωτογραφία Παναγιώτης Σκορδυλάκης
Απαντήσεις Ασκήσεων
από Παναγιώτης Σκορδυλάκης - Saturday, 12 May 2012, 6:57 PM
 
Καλησπέρα σε όλους,

έχω ανεβάσει στην πλατφόρμα τις απαντήσεις των ασκήσεων των 3 πρώτων ενοτήτων.
Τα πακέτα που ορίζονται οι κλάσεις είναι αντίστοιχα των ενοτήτων, π.χ. οι κλάσεις των ασκήσεων των πρώτων ενοτήτων ορίζονται στο πακέτο elearning.unit1, οι κλάσεις των ασκήσεων της 2ης ενότητας στο πακέτο elearning.unit2 κ.λ.π.
Για δικιά σας ευκολία το zip περιέχει μόνο τον φάκελο unit* με τα πηγαία αρχεία μέσα, οπότε θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν φάκελο elearning όπου θα βάζετε τους φακέλους που θα αποσυμπιέζετε κάθε φορά.

Στο zip της πρώτης ενότητας επίσης σας έχω ένα αρχείο build.xml όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με το πρόγραμμα ant για να κάνετε compile τα αρχεία πηγαίου κώδικα, για όσους έχουν ασχοληθεί με C/C++ είναι αντίστοιχο του προγράμματος make .
Για το πρόγραμμα ant και πως θα το εγκαταστήσετε θα βρείτε πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα http://ant.apache.org/.

Για να το χρησιμοποιήσετε(όσοι θέλετε δεν είναι απαραίτητο) δημιουργήστε ένα φάκελο src και μέσα σε αυτόν τοποθετείστε τον φάκελο elearning με τα περιεχόμενα του. Στη συνέχεια τοποθετείστε το build.xml στον ίδιο φάκελο με τον src, προσοχή όχι μέσα στον src.
Για να κάνετε compile τα αρχεία αρκεί να εκτελέσετε τις παρακάτω εντολές στο cmd :
cd /path/to/src
ant ή ant compile
Το ant θα μεταγλωττίσει όλα τα αρχεία πηγαίου κώδικα που βρίσκονται στον φάκελο src και θα τοποθετήσει τα παραγόμενα αρχεία στον φάκελο build.