Φωτογραφία Σωτήριος Μπούτας
Ενημέρωση Ύλης
από Σωτήριος Μπούτας - Tuesday, 15 November 2011, 7:21 AM
 
Καλημέρα σε όλους. Ενημερώθηκαν όλες οι ενότητες με την ύλη που πρέπει να διαβάσετε με βάση την 7η έκδοση του βιβλίου CCNA
της SYBEX. Η ύλη είναι η ίδια απλά η Cisco αποφάσισε να σπάσει την 1η και 3η ενότητα στα κεφάλαια 1-2 και 4-5 αντίστοιχα.

Όσοι προέρχεστε από μεταφορά από προηγούμενο σεμινάριο και έχετε την 6η έκδοση του βιβλίου της Sybex,
συνεχίζετε και διαβάζετε τα αντίστοιχα κεφάλαια ανάλογα με τον τίτλο της ενότητας στην οποία βρισκόμαστε.

Εκπαιδευτές CCNA
GROUP CCNA102
Medialab ΕΜΠ
 
Φωτογραφία Βαρβάρα Καπουράνη
Απάντηση: Ενημέρωση Ύλης
από Βαρβάρα Καπουράνη - Tuesday, 29 November 2011, 12:10 PM
 
Κύριε Μπούτα,

παρακαλώ πολύ, είναι εύκολο να ανεβεί το e-book της 7ης έκδοσης του βιβλίου στην πλατφόρμα, έτσι ώστε να το έχουμε & μεις που έχουμε λάβει την προηγούμενη έκδοση.

Το λέω γιατί τα φόρουμ αναφέρουν σελίδες & εικόνες βάση της νέας έκδοσης & δεν μπορώ να τα παρακολουθήσω: καμιά φορά οι απορίες των άλλων λύνουν & δικές μας... που απλώς δεν τις είχαμε ανακαλύψει, ή... επιβεβαιώνουν τις γνώσεις που ήδη κατέχουμε χαμόγελο!

Επίσης (κάτι άσχετο, αλλά δεν ξέρω σε ποιο φόρουμ να το αναβάσω): ο editor της πλατφόρμας, δεν σου επιτρέπει να ανεβάζεις εικόνες, χωρίς να είναι συνημμένα? Θέλω να πω: ως συνημμένα, μπορώ να ανεβάσω μια εικόνα ανά φόρουμ, αλλά όχι περισσότερες από μια, εκτός & αν είναι συμπιεσμένες, αλλά έτσι δεν φαίνονται. Υπάρχει κάποιος τρόπος να ανεβάσουμε στο ίδιο φόρουμ πάνω από μια εικόνες, ενδιάμεσα από το κείμενο που γράφουμε? Ρωτάω γιατί προέκυψε η ανάγκη σε κάποιες απορίες από τα quiz, όπου έκανα prt sc τις ερωτήσεις, μιας & δεν έχουν για όλους την ίδια αρίθμηση - & να καταλαβαίνουμε όλοι. Όμως δεν μπόρεσα να τα ανεβάσω στο ίδιο φόρουμ, από το κουμπί: Εισαγωγή Εικόνας & έτσι έφτιαξα 2 διαφορετικά φόρουμ, μια για κάθε απορία-εικόνα-ερώτηση.
... Δεν είναι τόσο σημαντικό, απλά να ξέρουμε....
Ευχαριστώ πολύ.

Φωτογραφία Σωτήριος Μπούτας
Απάντηση: Ενημέρωση Ύλης
από Σωτήριος Μπούτας - Tuesday, 29 November 2011, 1:38 PM
 
Βαρβάρα δεν νομίζω να αφήνει πάνω από μία εικόνα. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να περάσεις όλες τις εικόνες σε ένα αρχείο word και μετά να το κάνεις συνημμένο.
Φωτογραφία Βαρβάρα Καπουράνη
Απάντηση: Ενημέρωση Ύλης
από Βαρβάρα Καπουράνη - Friday, 2 December 2011, 9:02 AM
 
Ok - no problem χαμόγελο


Σχετικά με την 7η έκδοση του βιβλίου, μπορεί να γίνει κάτι ή όχι?

Ευχαριστώ.