Φωτογραφία Σωτήριος Μπούτας
Αξιολόγηση Σεμιναρίου
από Σωτήριος Μπούτας - Sunday, 20 May 2012, 9:26 PM
 
Αγαπητοί φίλοι,

φτάσαμε στο τέλος του σεμιναρίου και θα ήταν πολύ χρήσιμο για εμάς να γνωρίζουμε τις απόψεις σας σχετικά με την ποιότητά του. Αν ήταν αντάξιο των προσδοκιών σας, παρατηρήσεις και σχόλια σχετικά με τον τρόπο διδασκαλίας, τη διδακτέα ύλη, τον διδάσκοντα κλπ κλπ κλπ.
Στη συνάντηση ειπώθηκαν αρκετά αλλά για να έχουμε ικανοποιητικό feedback, θα σας παρακαλούσα να μπείτε στον κόπο να απαντήσετε στο παρόν ποστ και γράψετε τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά σας, θετικά ή αρνητικά.
Επίσης, προτάσεις για σεμινάρια που θα επιθυμούσατε να δείτε στη λίστα μας είναι και αυτές καλοδεχούμενες! Σας διαβεβαιώνουμε πως τα λαμβάνουμε σοβαρά υπ'όψιν κατά το σχεδιασμό των σεμιναρίων, τα οποία προσπαθούμε να βελτιώνουμε συνεχώς.
Από την πλευρά μας, το σεμινάριο κύλησε ομαλά και νομίζουμε πως είχαμε πολύ καλή συνεργασία με όλους σας.
Σας εύχομαστε τα καλύτερα για ό,τι κάνετε και ελπίζω ο χρόνος που επενδύσατε και η ενασχόλησή σας με το CCNA να σας φανούν χρήσιμα στο μέλλον.

Εκπαιδευτές Δικτύων
GROUP CCNA102
Medialab ΕΜΠ
 
Φωτογραφία Γεώργιος Μπάρδης
Απάντηση: Αξιολόγηση Σεμιναρίου
από Γεώργιος Μπάρδης - Tuesday, 29 May 2012, 7:43 AM
 
Kind reminder χαμόγελο
Φωτογραφία Θανος Γκούντας
Απάντηση: Αξιολόγηση Σεμιναρίου
από Θανος Γκούντας - Wednesday, 8 August 2012, 10:35 PM
 
Ας γραψουμε και εδω...

Καταρχην ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους οσους γνωρισα στο σεμιναριο. Ενα μεγαλο ευχαριστω στους καθηγητες για την πολυτιμη βοηθεια τους αλλα και για την υπομονη τους ωστε να μας μεταδωσουν τις γνωσεις τους με τον καλυτερο δυνατο τροπο.Ενα ευχαριστω λοιπον στον Αρη, τον Σωτηρη και στους δυο Γιωργηδες!Ιδιως στον κ. Λαβδακη για την βοηθεια του με το GNS γιατι σιγουρα ακομα θα το παλευα...
Ενα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια που περασαμε τις περισσοτερες ωρες των εργαστηριων αλλα και των conference μαζι, την Βαρβαρα, τον Νικο, τον Ανδρεα και τον Δημητρη αλλα και για τις γνωσεις και τις αποριες που μοιραστηκαμε.Για τους υπολοιπους, μακαρι να περναγαμε και μαζι ολες αυτες τις ωρες.
Παιρνοντας την αποφαση να ξεκινησω το εργαστηριο, εμπαινα σε δυσκολα μονοπατια, διοτι οι γνωσεις μου ηταν λιγες επανω στα δικτυα. Το περιμενα οτι θελει αρκετο διαβασμα και επιβεβαιωθηκα.Σιγουρα οι γνωσεις μου ανεβηκαν πολλα σκαλια προς τα πανω σε σχεση με οσα γνωριζα πριν ξεκινησω αυτο το σεμιναριο.
Τα εργαστηρια ειναι πολυτιμα και εκει σου μενουν οι πραγματικες γνωσεις.Σιγουρα θα ηθελα τα εργαστηρια να γινονται πιο συχνα και να μην υπαρχει τοσο μεγαλο χρονικο κενο αναμεσα τους αλλα κατανοω τις δυσκολιες που συναντησαμε.Το μονο κακο ηταν οτι απο την πλευρα μας δεν πηγαιναμε καταλληλα προετοιμασμενοι ωστε να πεσουμε με τα μουτρα στα labs.
Τα conference ειναι πολυτιμη βοηθεια διοτι υπαρχει καλυτερη επαφη οπτικα για να λυσουμε τις οποιεσδηποτε αποριες μας αλλα βοηθαει και με τις επαναληψεις που ημασταν "αναγκασμενοι" να κανουμε για τα conference.Κριμα που δεν ξεκινησαν νωριτερα αλλα καλιο αργα παρα ποτε.
Εν κατακλειδι, προσωπικα απο το εργαστηριο βγηκα πιο γεματος οσον αφορα τις γνωσεις μου επανω στα δικτυα και σιγουρα δεν κλαιω ουτε τα χρηματα που ξοδεψα αλλα ουτε τον χρονο μου.Εζησα εστω και ετσι λιγο τον κοσμο της Cisco.Μακαρι στο μελλον να το ζησω και επαγγελματικα.
Εκλεισα εξετασεις για 1η Οκτωβριου και αυτο γιατι κατι απροοπτα με αναγκαζουν να το καθυστερησω για λιγο.

ΥΓ.Καλη επιτυχια σε ολους με τις εξετασεις!!!
ΥΓ1. Ισως τα πουμε στο CCNP...
Φωτογραφία Γιάννης Κατσούλας
Απάντηση: Αξιολόγηση Σεμιναρίου
από Γιάννης Κατσούλας - Thursday, 30 August 2012, 1:05 PM
 
Απάντηση: Αξιολόγηση Σεμιναρίου - Τρίτη, 28 Ιούνιος 2011, 10:26 πμ
 

Αξιότιμοι διδάσκοντες,

Ξεκινώντας το σεμινάριο τον Οκτώβριο του 2010 από μηδενική βάση σε ότι αφορά τα δίκτυα είχα σαν μαθητευόμενος ένα σκοπό: τη γνώση που απαιτείται για την πιστοποίηση CCNA να την αποκτήσω σε βάθος, όχι τόσο για να κολλήσω αυτό το σηματάκι κάτω από το όνομά μου, αλλά για να μπορώ να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις του συγκεκριμένου αντικειμένου σε έναν εργασιακό χώρο με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Για να το πετύχω αυτό θα έπρεπε, μιας και ξεκινούσα με τα δίκτυα από μηδενική σχεδόν βάση, να έχω επίμονη καθοδήγηση από ανθρώπους που αγαπούν αυτό που κάνουν, έχουν άρτια κατάρτιση στο αντικείμενο που διδάσκουν και κυρίως θέλουν και μπορούν να μεταδώσουν αυτή τη γνώση απλόχερα, κρατώντας πάντα το επίπεδο της εκπαίδευσης και της αξιολόγησης σε υψηλά επίπεδα όπως θα άρμοζε στο ΕΜΠ.

Καμία από αυτές τις προσδοκίες μου δεν διαψεύστηκε. Και νιώθω ότι πέρα από μια επιτυχή εξέταση CCNA απέκτησα μια γερή βάση πάνω στην οποία θα μπορέσω να αναπτύξω και να εμβαθύνω τη γνώση στα δίκτυα στα επόμενα επίπεδα.

Για όλα αυτά λοιπόν καθώς και

  • για το γεγονός ότι τα χρήματα που μου κόστισε το σεμινάριο απέκτησαν για μένα σημαντική αξία
  • για το ότι σε αυτό το σεμινάριο δεν διδάχθηκαν απλά τα απολύτως απαραίτητα αλλά δόθηκε από όλους εσάς απλόχερα γνώση σε βάθος και πέρα από τις απαιτήσεις της CISCO για το επίπεδο CCNA,

Σας ευχαριστώ όλους θερμά.

Γιάννης Κατσούλας

Τηλ (Κιν): 6947 186 236

ΥΓ: από χθες ανήκω στην ομάδα των CCNA με 950/1000

Σας παρακαλώ να αναρτήσετε το κείμενο κάπου στο χώρο του σεμιναρίου μιας και αυτό δεν είναι δυνατόν από εμένα και να το προωθήσετε και στον Δρ Λούμο.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:johnkat.msi@gmail.com

Φωτογραφία Αλεξάνδρα Μαχαίρα
Απάντηση: Αξιολόγηση Σεμιναρίου
από Αλεξάνδρα Μαχαίρα - Thursday, 30 August 2012, 1:09 PM
 
Απάντηση: Αξιολόγηση Σεμιναρίου - Πέμπτη, 7 Ιούλιος 2011, 02:21 πμ
 
Αγαπητοί φίλοι,
Η αλήθεια είναι ότι η διαδικασία της αξιολόγησης δεν με αντιπροσωπεύει καθόλου και προσπάθησα πολύ να την αποφύγω αλλά…
Αρχικά ,η διεξαγωγή του σεμιναρίου ήταν εξαιρετική και ιδιαίτερα η ώρα του φαγητού(αστειεύομαι φυσικά).Οι σημειώσεις ,οι ασκήσεις και τα quiz ήταν επαρκή για την κατανόηση των ενοτήτων καθώς και οι επισημάνσεις των διδασκόντων στις απορίες μας .(κάποιες διορθωσούλες χρειάζονται αλλά αυτό είναι γνωστό ήδη)χαμόγελο
Τα labs με βοήθησαν πάρα πολύ για την βαθύτερη κατανόηση των εννοιών απλά θεωρώ ότι έπρεπε να γίνει μία συνάντηση στην 1η ενότητα και άλλες δύο: μία πριν και μία μετά την 7η ενότητα η οποία είμαι σίγουρη ότι ήταν η αγαπημένη όλων μας. Επιπλέον, θα ήθελα να είχαμε κάνει περισσότερη εξάσκηση στον εξοπλισμό.χαμόγελο
Οι διδάσκοντες …τι να πω…
Ο Άρης , Ο Άρης είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει και τα λέει καλά…χαμόγελο
Ο Σωτήρης ,μας έχει βοηθήσει όλους πολύ με τις απορίες μας μέσω της πλατφόρμας…
Ο Δημήτρης καθότανε με αγωνία πάνω από το κεφάλι μου στα labs μην κάνω κανένα λάθος και τον ζάλιζα με τις απορίες μου… απορώ με την υπομονή του. Χα χα …
Ο κ. Μπάρδης …Τι να πω…???
Είναι εξαίρετος άνθρωπος και αξιόλογος καθηγητής …Νομίζω πρέπει να κάνει καμιά ενότητα ,έχει κι αυτός να δώσει πολλά!!!
‘’Τελικά, καλός καθηγητής είσαι όταν σέβεσαι και αγαπάς αυτό που κάνεις και έχεις την όρεξη και την υπομονή να βάλεις σε σειρά τα κομματάκια του πάζλ στα μυαλουδάκια που έχεις να δουλέψεις και να τα κάνεις να σκέφτονται το καθένα με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.’’

Επιπλέον, θα ήθελα να πω και πάλι ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΣ για το CCNA.’’MΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ!!!!!!’’
Τέλος, θα ήθελα να γίνει κάποιο σεμινάριο που να έχει να κάνει με marketing,business,advertising…
Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδία μου για όλα,
Αλεξάνδρα Μαχαίρα
Κιν.τηλ: 698 0040472
e-mail:aleksandra.max@gmail.com
Φωτογραφία Παναγιώτα ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ
Απάντηση: Αξιολόγηση Σεμιναρίου
από Παναγιώτα ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ - Thursday, 30 August 2012, 1:13 PM
 
Απάντηση: Αξιολόγηση Σεμιναρίου - Παρασκευή, 8 Ιούλιος 2011, 02:59 μμ
 
Αγαπητοί εκπαιδευτές,

Ήλπιζα να σας στείλω κι εγώ μαζί με το αποτέλεσμα του CCNA, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν έχω προλάβει να πάω να δώσω. Οπότε ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στο Γιάννη που το πέτυχε κ τα πήγε κ περίφημα!!
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την υπομονή σας και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε ώστε να αντεπεξέλθω πλήρως στο σεμινάριο.
Ο διαχωρισμός των ενοτήτων, τόσο μαζί με το βιβλίο, όσο και με τις σημειώσεις σας ήταν αρτιότατος με αποτελέσμα δύσκολα να μου δημιουργηθούν απορίες, τουλάχιστον στην πρώτη ανάγνωση.
Όσο για τις εργασίες, μπορεί κάποιες φορές να νόμιζα ότι δε θα τελειώσουν ποτέ... εκ των υστέρων όμως συνειδητοποίησα πως υπήρχε λόγος που έμπαιναν και ας ήταν υπερμεγέθη!
Ακόμα ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ γιατί χάρη σε σας και στο σεμινάριο, βρήκα τη πρώτη μου δουλειά κ άκουσα πολύ θετικά σχόλια για το επίπεδο των γνώσεων μου (δεδομένου μάλιστα πως ήμασταν σε ύλη μόλις στο 7ο κεφάλαιο όταν ξεκίνησα!)

Θα ήθελα να συνεχίσετε τα σεμινάρια και να συμπεριλάβετε το CCNP ή κάτι σε VoiP αυτή τη φορά, καθώς με ενδιαφέρει πολύ να συνεχίσω...

Υ.Γ. Ευελπιστώ να σας στείλω σύντομα το βαθμό μου στο CCNA...
 
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:pant.giota@gmail.com
Φωτογραφία Δημήτριος ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ
Απάντηση: Αξιολόγηση Σεμιναρίου
από Δημήτριος ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ - Thursday, 30 August 2012, 1:15 PM
 

Απάντηση: Αξιολόγηση Σεμιναρίου - Σάββατο, 16 Ιούλιος 2011, 06:54 μμ

Οι εντυπώσεις μου γενικά από το σεμινάριο είναι πολύ θετικές και από οργανωτικής αλλά και από εκπαιδευτικής άποψης. Οι εκπαιδευτές ήταν πολλοί καλοί στην διδασκαλία και στα εργαστήρια με πραγματική γνώση του αντικειμένου. Επίσης σημαντικό είναι ότι οι γνώσεις που αποκομίσαμε είναι εφαρμόσιμες και όχι μόνο θεωρητικές. Τέλος θα με ενδιέφερε και εμένα η συνέχιση των σεμιναρίων σε ανώτερο ή ποιο εξειδικευμένο επίπεδο.

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:alexdim1@yahoo.gr

Φωτογραφία Αθανάσιος ΡΟΥΧΙΤΣΑΣ
Απάντηση: Αξιολόγηση Σεμιναρίου
από Αθανάσιος ΡΟΥΧΙΤΣΑΣ - Thursday, 30 August 2012, 1:18 PM
 
Απάντηση: Αξιολόγηση Σεμιναρίου - Τρίτη, 19 Ιούλιος 2011, 10:48 πμ
 
Ολα ήταν πολύ καλά τα μαθήματα.Με βοήθησαν να κατανοήσω πολλά πράματα μέσω κυριώς των εργαστηρίων.


μοχθηρό χαμόγελο
 
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:thanosmondeo@gmail.com
Φωτογραφία Γιάννης Νούσης
Απάντηση: Αξιολόγηση Σεμιναρίου
από Γιάννης Νούσης - Thursday, 30 August 2012, 1:20 PM
 
Απάντηση: Αξιολόγηση Σεμιναρίου - Τετάρτη, 20 Ιούλιος 2011, 02:15 μμ
 
Οι εντυπώσεις μου από το σεμινάριο είναι πάρα πολύ θετικές. Η λογική των εκπαιδευτών να μας μάθουν την θεωρία των δικτύων μέσα από τις ασκήσεις, τα τεστ και τα labs και όχι απλά να μας προετοιμάσουνε για μια ξερή εξέταση του CCNA νομίζω πως μας βοήθησε να καταλάβουμε σε βάθος το αντικείμενο. Οι εκπαιδευτές τόσο κατά την διάρκεια τους σεμιναρίου όσο και στα labs ήταν κατά την προσωπική μου άποψη άψογοι.
Στα αρνητικά τώρα, κατ’ αρχήν η τιμή του σεμιναρίου είναι απαράδεκτα υψηλή. Λαμβάνοντας υπ’ όψιν πως το σεμινάριο είναι κατά βάση on-line πιστεύω πως δεν δικαιολογείται αυτή η τιμή. Δεύτερο αρνητικό είναι πως το πλήθος των ασκήσεων είναι αρκετά μεγάλο και ένας ο οποίος εργάζεται παράλληλα δεν είναι εύκολο να το ακολουθήσει.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους του εκπαιδευτές για το σεμινάριο που μας παρέδωσαν.
 
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:inousis@yahoo.gr