Φωτογραφία Αλεξάνδρα Μαχαίρα
quiz-lab 1
από Αλεξάνδρα Μαχαίρα - Monday, 13 December 2010, 9:44 AM
 
καλημέρα,να κάνω μία ανούσια ερώτηση,φυσικά ξέρω την απάντηση ,αλλά για να σιγουρευτώ ότι δεν με απατά το ένστικτό μου... :)
τα quiz κάθε φορά θα είναι εφ΄'ολης της ύλης??? δηλαδή κάθε εβδομάδα πρέπει να κάνουμε επανάληψη και τα προηγούμενα...? :)
η απάντηση θέλω να δωθεί με λεπτότητα για την αποφυγή καρδιακής προσβολής.
και κάτι ακόμα στο πρώτο εργαστήριο τι θα κάνουμε περίπου?
φιλικά Αλεξάνδρα :)
 
Φωτογραφία Σωτήριος Μπούτας
Απάντηση: quiz-lab 1
από Σωτήριος Μπούτας - Monday, 13 December 2010, 11:27 AM
 

Αλεξάνδρα υποτίθεται πως ότι μαθαίνουμε το θυμόμαστε πια μιας και απαιτείται από έναν πιστοποιημένο CCNA. Τα Quiz αφορούνε περισσότερο τα κεφάλαια στα οποία αναφέρονται, αλλά καθώς προχωράμε υπάρχουν συνδυαστικές ερωτήσεις και από τα προηγούμενα.

Για τα Labs, πρέπει να εγκαταστήσετε όλοι το Simulator προγραμματάκι που σας στείλαμε με το πακέτο σας και θα κάνετε αυτά που λέει η εργασία. Υπάρχει περίπτωση σε μερικά από τα Labs που θα κάνουμε σε επόμενες ενότητες, ο simulator να μην εκτελεί τις εντολές. Στην περίπτωση αυτή θέλουμε να μας γράφετε το configuration, όπως θα το δίνατε για την λύση της άσκησης και τι αποτέλεσμα θα περιμένατε. Δυστυχώς ο simulator είναι περιορισμένων δυνατοτήτων, αλλά θα τα δούμε όλα αυτά από κοντά σε πραγματικό εξοπλισμό στα εργαστήρια που θα κάνουμε.

Οπότε, ανακεφαλαιώνοντας, Για τη λύση κάθε άσκησης θέλουμε τα listings του configuration που γράψατε για κάθε μηχάνημα και τα αποτελέσματα που θα παίρνετε σε Print Screens. Αν το simulator δεν δέχεται το configuration, τότε το αναφέρετε με ένα Print Screen του μηνύματος που σας βγάζει, στη συνέχεια γράφετε τις εντολές που θα δίνατε και το αποτέλεσμα που θα περιμένατε, βάση αυτού που σας ρωτάει η άσκηση.

Φωτογραφία Αλεξάνδρα Μαχαίρα
Απάντηση: quiz-lab 1
από Αλεξάνδρα Μαχαίρα - Monday, 13 December 2010, 11:35 AM
 
Μάλιστααααα...η απάντησή σας ήταν απόλυτα κατανοητή!
ευχαριστώ :)