Φωτογραφία Ηλίας Τερπένης
Προβλημα
από Ηλίας Τερπένης - Thursday, 14 June 2012, 5:28 PM
 
καθώς τρεχω την ασκηση στο logCat προβλημα μοθ εμφανιζει couldn't get connection factory client. Και δεν με παει στην θεση που δίνω τις συντεταγμένες.Τι κάνω λάθος.

 
Φωτογραφία Βασίλης Κόλιας
Απάντηση: Προβλημα
από Βασίλης Κόλιας - Thursday, 14 June 2012, 7:00 PM
 

Κατά πάσα πιθανότητα έχεις λάθος apiKey.

Σε παραπέμπω στο τόπικ keytool not recognized.

Αν είναι έτσι τότε δεν θα πρόσεξες ότι η νέα έκδοση του keytool παράγει υπογραφή sha1 και όχι md5. Δες το τόπικ αν είναι έτσι αλλιώς πες μου και θα βρούμε εναλλακτικές.

Φωτογραφία Ηλίας Τερπένης
Re: Απάντηση: Προβλημα
από Ηλίας Τερπένης - Friday, 15 June 2012, 8:45 AM
 
δεν νομιζω να ειναι το key γιατι οταν στελνω νέες συντεταγμενες παιζει κανονικά.Είχα ένα προβλημα με το internet κατα πάσα πιθανότητα πρέπει να είναι αυτό.
Ετσι και αλλίως αν ήταν το κλειδί δεν θα έβλεπα κα8όλου χάρτες ετσι δεν είναι.
Ενα δεύτερο πρόβλημα που έχω είναι οτι ενώ ανανεώνω συνεχώς την θέση μεσυντεταγμένες που δίνω μέσω του emulator control , η εφαρμογή εκεί που λειτουργεί κανονικά σε κάποια φαση δεν ανανεώνεται.Τι μπορεί να γίνεται
Φωτογραφία Βασίλης Κόλιας
Απάντηση: Re: Απάντηση: Προβλημα
από Βασίλης Κόλιας - Friday, 15 June 2012, 9:07 PM
 

Όχι, είχα καταλάβει λάθος! Εφόσον βλέπεις χάρτη, κλειδί αποκλείεται να είναι.
Το μήνυμα, μου εμφανίζεται και εμένα παρόλο που η εφαρμογή παίζει κανονικά. Θα υποθέσω οτι αυτό που βλέπεις εσύ σαν πρόβλημα είναι ανεξάρτητο από το συγκεκριμένο μήνυμα και μάλλον εμφανίζεται και σε σένα υπό κανονικές συνθήκες;
Νομίζω οτι και τα δύο θέματα είναι προβλήματα στον emulator. Πάντως στείλε μου αν θες τον κώδικά σου όπως είναι τώρα μήπως έχεις κάτι εκεί.