Φωτογραφία Δημήτρης Ιωαννίδης
Αξιολόγηση Σεμιναρίου
από Δημήτρης Ιωαννίδης - Wednesday, 29 August 2012, 9:31 AM
 

Οι εντυπώσεις μου από το συγκεκριμένο σεμινάριο είναι πολύ θετικές, καθώς έμαθα πολλά περισσότερα από όσα ήλπιζα. Θεωρώ ότι το επίπεδο είναι αρκετά υψηλό και περιλαμβάνει σημαντικές γνώσεις και πληροφορίες. Αρχικά μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι χρειάστηκε να “ψαχτώ” στο Διαδίκτυο για αρκετά θέματα που θεωρούσα ότι θα έπρεπε να περιλαμβάνονται στη θεωρία, αλλά στην πορεία αντιλήφθηκα ότι είναι μια εσκεμμένη τακτική που ενθαρρύνει την πρωτοβουλία για προσωπική έρευνα.

Ο τρόπος και η μεθοδολογία της διδασκαλίας είναι εξαιρετικά, με μοναδική ένσταση την αφήγηση των multimedia παρουσιάσεων που θεωρώ ότι επιδέχεται βελτιώσεων. Σε αρκετές περιπτώσεις η αφήγηση είναι κάπως μονότονη και “άχρωμη”. Στα κείμενα παρατήρησα επίσης αρκετά ορθογραφικά λάθη, αλλά και κάποια συντακτικά (π.χ. έλειπαν τα κενά μεταξύ λέξεων, πεζά αντί κεφαλαίων γραμμάτων κτλπ).

Τα παραπάνω δε μου δημιούργησαν πρόβλημα στην κατανόηση, αν και προτίμησα να κάνω copy&paste τα κείμενα στο Word και να δημιουργώ τις δικές μου παραγράφους, υπογραμμίσεις και ενότητες. Αυτά τα κείμενα μελετούσα κυρίως σε κάθε ενότητα.

Σε γενικές γραμμές πάντως, πιστεύω ότι το σεμινάριο επιτυγχάνει τον σκοπό του που είναι η πλήρης κατανόηση των βασικών αρχών της δικτύωσης υπολογιστών.

Ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές και για την ευαισθησία που δείχνετε στους ανέργους περιλαμβάνοντας έκπτωση στα δίδακτρα.

Θα σας έχω υπ’ όψιν μου και για το μέλλον.

Ευχαριστώ,
Δημήτρης Ιωαννίδης

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:ioannides@gmail.com