Φωτογραφία Χριστόδουλος Καμαράκης
Αξιολόγηση
από Χριστόδουλος Καμαράκης - Thursday, 30 August 2012, 1:59 PM
 
Θεωρώ ότι το σεμηνάριο ήταν πολύ καλό σαν εισαγωγή στο flashCS4. Για κάποιον σαν εμένα που δεν έιχε τραβήξει ποτέ ούτε γραμμή σε σχεδιαστικό πρόγραμμα η εξέλιξη ήταν πολή μεγάλη και οι γνώσεις που πήραμε ήταν παραπάνω από ικανοποιητικές, αναλογικά με τη διάρκεια και και την ύλη των σεμιναρίων.
Τα μόνα αρνητικά που μπορώ να βρώ είναι τα quiz, που παρα ήταν εύκολα, και ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν 2-3 προαιρετικές παρουσιάσεις εκτός ύλης για άτομα που είναι όντως πρωτάριδες ώστε να μπορούν να βγάζουν όλοι καλύτερες εργασίες και να μην είναι το σεμινάριο 2 ταχυτήτων, σχεδιαστικά τουλάχιστον.
Ελπίζω αυτή η προσπάθεια να μη μείνει στη μέση και και να βγει δεύτερο μέρος του σεμιναρίου σχετικά με actionscript και κάποιο flash CMS ίσως.
Ευχαριστώ πολύ τα παιδία, τόσο τους συμμετέχοντες όσο και τους διδάσκοντες, για την βοήθεια που παρείχαν όταν χρειάστηκε, τη συνεργασία και το χαβαλέ. Καλό καλοκαίρι.

ΥΓ: η φόρμα που καταθέτουμε τις εργασίες πρέπει να βελτιωθεί καθώς στην τελευταία εργασία έστειλα μόνο το fla αρχείο γιατί και τα δυο μαζί ξεπερνούσαν το μέγιστο όριο.
 
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:tinakans@hotmail.com