Φωτογραφία Ελευθέριος ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ
ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ Moodle
από Ελευθέριος ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ - Sunday, 6 March 2005, 1:06 PM
 

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ELEARNING ,ΤΟ ΜΟΟDLE ΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ''HOMEPAGE''

ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΩ ΔΙΑΦΟΡΑ LINKS ΑΦΟΥ ΚΑΝΩ LOGIN, ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΑΤΑΩ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ ΒΑCK ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΗΝ HOMEPAGE?

 Η' ΥΠΑΡΧΕΙ Η  ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΕ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ? ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΧ ΕΚΑΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΦΙΛ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ BACK ΓΙΑΤΙ ΜΕ EBΓΑΖΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ, Η ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕΤΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΤΗΝ HOMEPAGE ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ BACK..

 
Φωτογραφία Βασίλειος Νικολόπουλος
Απάντηση: ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ Moodle
από Βασίλειος Νικολόπουλος - Sunday, 6 March 2005, 1:09 PM
 

Καλημέρα Λευτέρη,

Λοιπόν, στο πάνω μέρος, κάτω από το πορτοκαλί banner (Moodle at Medialab@NTUA) υπάρχει ένα μικρό μενού (elearn@medialab >> NETS100 >> ) που είναι links που οδηγούν στην εκάστοτε  αναγραφόμενη σελίδα του λογισμικού Τηλεκαίδευσης..

Πατώντας λοιπόν το NETS100 από όπου και να είσαι σε μεταφέρει αυτόματα στην πρώτη σελίδα...Γενικώς ή θα ανοίγουν οι σελίδες όπως τώρα σε frame από κάτω, οπότε θα έχεις πάντα το μενού πάνω ή θα ανοίγουν σε new window, οπότε η κεντρική σελίδα δεν χάνεται...

Καλή συνέχεια !

Βασίλης