Φωτογραφία Αντώνιος ΗΛΙΟΥ
ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ
από Αντώνιος ΗΛΙΟΥ - Wednesday, 17 May 2006, 5:19 PM
 

ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΡΚΕΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΓΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ.

ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ?

 
Φωτογραφία Στέλιος Μερσινάς
Απάντηση: ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ
από Στέλιος Μερσινάς - Wednesday, 17 May 2006, 5:26 PM
 
Αντωνη,

βλεπεις καποιο μυνημα λαθους?
Με τι συνδεση εχεις προσβαση στο Internet?

Φωτογραφία Αντώνιος ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ
Απάντηση: ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ
από Αντώνιος ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ - Wednesday, 17 May 2006, 6:30 PM
 

ΣΤΕΛΙΟ

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ MOODLE  ΑΠΟ ΤΑ 3 ΜΒ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 2,00 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ . ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΥΝΗΜΑ "CANNOT OPEN THIS FILE" . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΚΑΙΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΑΛΛΩΝ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ . ΘΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΑΠΟΨΕ......

Φωτογραφία Βασίλειος Νικολόπουλος
Απάντηση: ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ
από Βασίλειος Νικολόπουλος - Wednesday, 17 May 2006, 6:44 PM
 

Ερώτηση και προς τους 2:

τί σύνδεση έχετε (Dial up, ADSL, ISDN ?) τί λειτουργικό και τί browser, έχετε SP2 των XP? και το πιο σημαντικό..έχετε εγκατεστημένο προσωπικό firewal ?? (ZoneAlarm ?)

Φωτογραφία Αντώνιος ΗΛΙΟΥ
Απάντηση: ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ
από Αντώνιος ΗΛΙΟΥ - Wednesday, 17 May 2006, 11:04 PM
 

ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ DIAL UP... ΠΕΡΜΕΝΩ ΝΕ ΜΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ADSL ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ!!! ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕ ΕΧΟΥΝΕ! ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΙΝΤΕRET EXPLORER 6, ΕΧΩ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ WINXP PROFESSIONAL ΧΩΡΙΣ ΤΟ SP2 KAI ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ FIREWALL ΤΥΠΟΥ ZONE ALARM!!!

ΕΚΑΝΑ FORMAT ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΗΡΡΕΑΖΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΕΧΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ. Ε, ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ... (!!!!!)

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ Η ΦΤΑΕΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΟΥ (ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΗ) ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ?????????????

Φωτογραφία ΛΙΛΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Απάντηση: ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ
από ΛΙΛΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - Thursday, 18 May 2006, 12:00 AM
 

Αγαπητέ Αντώνη, νομίζω πως  όταν δημιουργείτε ένα πρόβλημα όπως π.χ αυτό με τα προφίλ που δεν σου ανοίγουν όλα, η αιτίες νομίζω είναι ένα πακέτο από συνιστώσες όπως αυτές που ήδη ελέχθησαν, όπως τί λειτουργικό, τι σύνδεση, τι browser, τι serves pack, κλπ, έχεις, και δεν ξέρω αν έχει νόημα να τις ψάχνεις μία μία.. Επίσης μπορεί να είναι τυχαία περιστατικά που την άλλη φορά που θα προσπαθήσεις να μην υπάρχουν. Windows πες τα και αστα……mixed Όσο για την φωτογραφία σου θα σου έλεγα από μία οποιαδήποτε άλλη φωτογραφία έχεις -αφού χρησιμοποιείς ACDsee- πήγαινε στο μενού Modify και με το εργαλείο crop κόψε (κάνε ένα καδράρισμα με αρκετό περιθώριο γύρο γύρο) και βάλε μια νέα φωτογραφεία.στο προφιλ σου