Φωτογραφία Γεώργιος ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
Προβλημα με την εισαγωγη κειμενου στον επεξεργαστη Richtext
από Γεώργιος ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ - Wednesday, 14 February 2007, 4:46 AM
 

Καλημερα.

Εχτες στην  προσπαθεια μου να εισαγω ενα κειμενο με copy paste(απαντηση τοπολογιας)που ειχα δημιουργησει σε αρχειο Word,στον επεξεργαστη Richtext παρατηρησα οτι δεν εμφανιστηκαν καποιες λεξεις οταν εκανα post.Eκανα διαμορφωση του κειμενου μου κατευθειαν στον επεξεργαστη πολλες φορες για να διορθωσω το προβλημα μεσα στο χρονο των 45 λεπτων,αλλα παντα στο τελικο κειμενο που εμφανιζοταν δημοσιευμενο ελειπαν λεξεις.Ακομα και μετα απο 5 ωρες εξακολουθει να υπαρχει αυτο το προβλημα.Τι συμβαινει?

 
Φωτογραφία Γεώργιος ΚΩΤΣΗΣ
Απάντηση: Προβλημα με την εισαγωγη κειμενου στον επεξεργαστη Richtext
από Γεώργιος ΚΩΤΣΗΣ - Wednesday, 14 February 2007, 4:54 AM
 

Γιώργο καλημέρα

Μην κάνεις  copy-paste με τον συνηθισμένο τρόπο. Στο visio, πήγαινε στο edit>copy drawing  και μετά κάνε paste sto word.

Φωτογραφία Γεώργιος Μπάρδης
Απάντηση: Προβλημα με την εισαγωγη κειμενου στον επεξεργαστη Richtext
από Γεώργιος Μπάρδης - Wednesday, 14 February 2007, 8:15 AM
 
Αγαπητέ Γιώργο καλημέρα, θα κάνεις copy όλο το κείμενο που έχεις συντάξει σε κάποιον κειμενογράφο (office, openoffice κτλ) στο notepad. Με αυτό τον τρόπο χάνεται κάθε format που του έχει ήδη αποδοθεί απο τον κειμενογράφο σου και δεν το αναγνωρίζει ο Richtext. Εφόσον κάνεις paste στον Richtext δίνεις από εκεί οτι format θέλεις.
Φωτογραφία Γεώργιος ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
Απάντηση: Προβλημα με την εισαγωγη κειμενου στον επεξεργαστη Richtext
από Γεώργιος ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ - Wednesday, 14 February 2007, 8:34 AM
 

Καλημερα Αγαπητε Γιωργο,

Φαινεται τελικα οτι ειναι επιτακτικη η χρηση του Νotepad για το περασμα του κειμενου στον επεξεργαστη Richtext.Δεν ειχα δωσει ιδιαιτερη σημασια πανω σε αυτο πιστευοντας οτι τo format που χρησιμοποιησα του Word ειναι σε ενα μεγαλο ποσοστο συμβατo η και ταυτοσημo με αυτο του Richtext.Σε ευχαριστω για την διευκρινισηsmile