Φωτογραφία Δημήτριος ΔΡΟΥΓΑΣ
Προβληματικό άνοιγμα σελίδας quiz
από Δημήτριος ΔΡΟΥΓΑΣ - Tuesday, 18 December 2007, 9:48 PM
 

Καλησπέρα σε όλους. Μου συνέβει το εξής: αν και μπόρεσα να ολοκληρώσω το quiz, είχα μεγάλη δυσκολία να μπώ στη σελίδα του. Συγκεκριμένα η μπάρα προόδου κόλλαγε περίπου στο 1/3,όσο χρόνο και να περίμενα και μπορούσα να δώ μέχρι και 7 ερωτήσεις, μετά απο 1-2 διαδοχικές ανανεώσεις τις σελίδας.Η προσπάθειά μου ολοκληρώθηκε την επόμενη ημέρα, κάνοντας πάλι ανανεώσεις της σελίδας. Δεν διαπίστωσα ανάλογο πρόβλημα σε άλλο σημείο του moodle.. Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι ανάλογο; Καμιά ιδέα για μελλοντική αποφυγή ανάλογου κολλήματος; Όσο μπορώ να κρίνω, σε οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα στο internet δεν είδα κάτι ασυνήθιστο.

 
Φωτογραφία Γεώργιος Μπάρδης
Απάντηση: Προβληματικό άνοιγμα σελίδας quiz
από Γεώργιος Μπάρδης - Tuesday, 18 December 2007, 11:25 PM
 

Αγαπητέ Δημήτρη καλημέρα, την επόμενη φορά που θα προσπαθήσεις να συμπληρώσεις κάποιο quiz απενεργοποίησε το firewall, επειδή κατά τη διάρκεια συμπλήρωσης του γίνονται μεγάλα select στη βάση υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τα κόβει. Επίσης καλό είναι να αποφεύγονται διεργασίες που καταναλώνουν bandwidth κατά τη διάρκειά του.

Φωτογραφία Βασίλειος Νικολόπουλος
Απάντηση: Προβληματικό άνοιγμα σελίδας quiz
από Βασίλειος Νικολόπουλος - Wednesday, 19 December 2007, 12:00 AM
 

Δημήτρη,

όπως σημείωσε και ο Γιώργος, κάποιο firewall ή Norton-like πρόγραμμα και μπλοκάρει τα sessions cookies που χρησιμοποιούνται...έλεγξε τα settings του ΙΕ επίσης και κάνε accept τα cookies απο το site laplace.medialab.ntua.gr

Παρόμοιο πρόβλημα είχε και ένας απόφοιτός μας... δες εδώ στο forum (να κάνετε search γιατί πολλές ερωτήσεις σας είναι ήδη απαντημένες μέσα στα fora που έχουν γνώση 2 χρόνων από 4 προηγούμενα τμήματα ! :-)

http://laplace.medialab.ntua.gr/ecampus/mod/forum/discuss.php?d=9150

keep on :-)