Φωτογραφία Γεώργιος ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
Xρήση του λογισμικού Visio για την τελική εργασία
από Γεώργιος ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ - Saturday, 9 June 2007, 8:16 AM
 

Συμφωνα με το γενικο Template της τελικης εργασιας,στην παραγραφο 4 αναφερεται οτι στο παραρτημα θα προσαρτησουμε,μεταξυ των αλλων, τα οποια σχεδιαγραμματα κανουμε,αρχιτεκτονικες κατοψεις  κτηρια..κλπ.Δηλαδη θα πρεπει να κανουμε και αρχιτεκτονικο σχεδιο?Πχ οι κατοψεις δικτυων που δωσαμε στην εργασια της 5ης ενοτητος,δεν αρκουν?

Υ.Γ Δεν υπαρχει μεχρι στιγμης και διορθωση-απαντηση μεσω της στηλης "Βαθμοι"για να γνωριζουμε αν ειναι σωστες..

 
Φωτογραφία Γεώργιος ΚΩΤΣΗΣ
Απάντηση: Xρήση του λογισμικού Visio για την τελική εργασία
από Γεώργιος ΚΩΤΣΗΣ - Saturday, 9 June 2007, 9:59 AM
 

Γιώργη

εκφράζω την απολύτως προσωπική μου γνώμη με βάση την οποία δεν βλέπω απολύτως κανένα λόγο να κάνω αρχιτεκτονικό σχέδιο ( είναι στην ύλη ??) αλλά ούτε κάν αναφορά για το backbone και για τυχόν VPN , μιάς και η εργασία δεν αναφέρεται σε κάτι τέτοιο. Τί νόημα θα είχε να πώ ότι χρησιμοποιώ ένα 62,5/125 nm ή ένα cat5e??   Το VPN πάλι ( που είναι εξαιρετικά σπουδαίο) ούτε αναφέρεται στην εργασία, ούτε το διδαχτήκαμε λεπτομερώς.

Νομίζω εν κατακλείδι ότι το πνεύμα τηε εργασίας επιβάλλει να γίνουν καλά σχέδια ( που θα εκφράζουν την αρχιτεκτονική του δικτύου), η ανάλυση των οποίων θα αποδεικνύει την λειτουργικότητα του δικτύου με τίς υποχρεωτικές προδιαγραφές.

Αν το σκεφτούμε σαν μια προσφορά, πρέπει να περιοριστούμε στα αιτούμενα, οτιδήποτε δε άλλο να φαίνεται ως επιπλέον δυνατότητα.  Εννοείται βέβαια ότι η απάντηση των εκπαιδευτών μας στην ερώτησή σου, ακυρώνει την δική μου γνώμη.smile

Φωτογραφία Γεώργιος ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
Απάντηση: Xρήση του λογισμικού Visio για την τελική εργασία
από Γεώργιος ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ - Saturday, 9 June 2007, 3:10 PM
 

Aγαπητε Γιωργο,

κανοντας μια προσφορα και "κατεβαινοντας" σε ενα διαγωνισμο με μια μελετη,λαμβανοντας υπ οψιν ρεαλιστικα και συνχρονα δεδομενα ,ο "πελατης" προφανως θα θελει να μαθει τον εξοπλισμο μιας και ειναι αυτος που στο τελος πληρωνει.

Αν λοιπον εγω θα πρεπει να λαβω υπ οψιν μου την αναφορα της προτεινομενης εργασιας..."σαν να κατεβαινατε σε διαγωνισμο" υποθετω πως θα πρεπει να συμπεριλαβω και λεπτομερη στοιχεια,οπως τυποι δικτυακων καλωδιων η οπτικων ινων,switches..κλπ.

Για το VPN πραγματι δεν διδαχτηκαμε πολλα και ουτε βλεπω να γινεται αναφορα του στη ζητουμενη εργασια.Παρολα αυτα η εταιρια ειναι πολυεθνικη....