Φωτογραφία Βασίλειος Νικολόπουλος
Μεθοδολογία Διαβάσματος
από Βασίλειος Νικολόπουλος - Tuesday, 8 March 2005, 11:58 AM
 

Αγαπητοί Φίλοι,

Ασφαλώς ο καθένας σας έχει την δική του μεθοδολογία για να διαβάζει, απλά σας προτείνουμε την δική μας για να πάρετε το μέγιστο από μία εκπαιδευτική διαδικασία εξ'αποστάσεως (e-learning) :

Πρώτα θα ακούτε τη διάλεξη, σαν να ήσασταν σε αμφιθέατρο και θα κρατάτε σημειώσεις σε χαρτί. Η διάλεξη που υπάρχει σε μορφή pdf θα σας διευκολύνει πολύ και πρέπει να την έχετε μπροστά σας και αν σας βολεύει να σημειώνετε πάνω εκεί..μετά ότι απορίες έχετε τις δημοσιοποιείτε στο forum...

Στο τέλος κάθε διάλεξης, στο τελευταίο slide θα σας υποδεικνύουμε επακριβώς τις παραγράφους που θα πρέπει να διαβάσετε από το εκπαιδευτικό υλικό (ΤΟΜΟΣ Α', ΤΟΜΟΣ Β'), που θα αποτελεί την πρώτη πηγή για το διάβασμά σας..

Εν συνεχεία, τα on-line books επειδή είναι λίγο advanced θα σας υποδεικνύουμε εμείς τα κεφάλαια για να μην χάνεστε, και θα τα μελετάτε για να αποκτήσετε περισσότερες γνώσεις...

Η καθοδήγηση είναι πολύ σημαντική για μια εκπαιδευτική διαδικασία για να παίρνετε το μέγιστο απο αυτή, και εμείς εδώ θα σας καθοδηγούμε συνεχώς, υποδεικνύοντας τι να διαβάζετε..

Τέλος, ασφαλώς είστε ελεύθεροι να σερφάρετε και εσείς στα on-line βιβλία για να εμβαθύνετε προσωπικά ! Αυτό γίνεται και με τις σημειώσεις από τα Ελληνικά και Ξένα Πανεπιστήμια που είναι για εσάς για να εμβαθύνετε περισσότερο !

Ότι υπάρχει κάτω από την ΕΞΕΤΑΣΙΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑ είναι εξετάσιμο στο quiz, στις εργασίες και στις τελικές εξετάσεις στο ΕΜΠ. Κάτω από την ενότητα ΕΜΒΑΘΥΝΣΗΣ Δεν είναι εξετάσιμο και είναι για εσάς για να εμβαθύνετε γνωστικά !

Για οτιδήποτε άλλο είμαστε στη διάθεσή σας !