Φωτογραφία Γεώργιος ΚΟΥΤΣΑΥΤΑΚΗΣ
ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ
από Γεώργιος ΚΟΥΤΣΑΥΤΑΚΗΣ - Sunday, 6 November 2005, 3:25 PM
 
ΜΠΑΙΝΩ ΜΕ ΑΡΓΗ ΣΥΝΔΕΣΗ.ΕΝΩ ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΔΙΑΛΕΞΗ,ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ!!!Π.Χ. :ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ 'ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΔΙΚΤΥΑ' ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ,ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΟΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ,ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΔΙΑΛΕΞΗ!ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΜΟΝΟ Ο ΤΙΤΛΟΣ ''ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ'',ΑΛΛΑ ΔΕ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΔΙΑΛΕΞΗ!ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΡΓΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ,ΟΠΟΥ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΚΟΝΑΣ(ΣΕΛΙΔΑΣ),ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΔΙΑΛΕΞΗ!ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ή ΦΤΑΙΕΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ....
 
Φωτογραφία Σωτήριος Μπούτας
Απάντηση: ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ
από Σωτήριος Μπούτας - Sunday, 6 November 2005, 3:57 PM
 

Γιώργο τα κοίταξα και δουλεύουν μια χαρά. Μάλλον θα φταίει η σύνδεσή σου. Άστο λίγη ώρα να φορτώσει.

Φωτογραφία Βασίλειος Νικολόπουλος
Απάντηση: ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ
από Βασίλειος Νικολόπουλος - Sunday, 6 November 2005, 5:05 PM
 

Γιώργο,

οι παρουσιάσεις (και οι επόμενες) έχουν τεσταριστεί με σύνδεση μέχρι και 52kbps σε περίπτωση σύνδεσής σας με pstn..Σε κάθε αλλαγή του slide, περιμένετε κάποια δευτερόλεπτα να φορτώσει το multimedia component..(κάπου 10-20 secs) και μετά το slide πάει μόνο του..

Αν έχεις σύνδεση κάτω από 52kbps, λόγω κακού τηλεφωνικού κέντρου, θα πρέπει να περιμένεις λίγο περισσότερο για να τελειώσει το back streaming του buffer (αυτό ευθύνεται για να ακούς και να βλέπεις συνολικά το video..)

Φωτογραφία Μερκούριος ΓΩΓΟΣ
Απάντηση: ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ
από Μερκούριος ΓΩΓΟΣ - Sunday, 6 November 2005, 7:34 PM
 
Το ίδιο συμβαίνει και στη δική μου αργή σύνδεση (41-45 Kbps). Ακόμη και μετά από αναμονή 1-2 λεπτών για το buffering που ανέφερες δεν λέει να ξεκινήσει. Στο εικονίδιο της σύνδεσης φαίνεται ότι υπάρχει διακίνηση δεδομένων σε κανονικούς ρυθμούς. Το πρόβλημα επιλύεται αν, αφού περιμένουμε λίγο, πατήσουμε το PAUSE και μετά απο μερικά δευτερόλεπτα το PLAY.