Φωτογραφία Χρήστος ΣΑΙΤΗΣ
accounts
από Χρήστος ΣΑΙΤΗΣ - Thursday, 27 July 2006, 12:24 PM
 

Καλησπερα

Δυο ερωτησεις εχω :

1. Αν καποιος ολοκληρωσει το σεμιναριο με επιτυχια , ο λογαριασμος του θα  συνεχισει να υπαρχει ή καταργειτε ;

2. Στην περιπτωση που καποιος απο εμας δεν τα καταφερει στο τελικο τεστ, θα εχει δευτερη ευκαιρια , ή θα πρεπει να ξανακανει το σεμιναριο απο την αρχη ;

Ευχαριστω

 
Φωτογραφία Βασίλειος Νικολόπουλος
Απάντηση: accounts
από Βασίλειος Νικολόπουλος - Friday, 28 July 2006, 10:53 AM
 

Αγαπητέ Χρήστο,

1) Ο λογαρισμός σου στο σύστημα συνεχίζει να υπάρχει κανονικότατα και θα μπορείς να μπαίνεις για να συμβουλεύσεσαι το υλικό.. Επιπλέον, σχεδιάζουμε και ειδικές υπηρεσίες για όλους τους αποφοίτους μας..περισσότερα μελλοντικά.. (πχ. συμμετοχή σε ειδικές ημερίδες που θα διοργανώσουμε, ομιλίες, συμμετοχή σε ειδικά προγράμματα και μελλοντικά σεμινάρια κλπ..).. Εαν έχετε και κάποια ιδεά ρίχτε τη..

2) Για να πάρεις το Πιστοποιητικό Ειδίκευσης πρέπει να περάσεις το 13/20.. εαν δεν τα καταφέρεις αλλά ήσουν ενεργός στα fora απαντούσες στις ρωτήσεις και είχες καλή παρουσία, συμπψηφίζονται όλα αυτά και ...την γλιτώνεις :-) Εδώ λοιπόν μετράει και η παρουσία σας, η οποία όπως είχαμε εξηγήσει δεν βαθμολογείται επίσημα ΑΛΛΑ λαμβάνει μέρος στο evaluation σας..επίσης λαμβάνεται υπόψιν και η εργασία κλπ κλπ.. σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται να επαναλάβεις το σεμινάριο ! το Πτυχίο το παίρνεις.. ! (Ειδίκευσης ή Παρακολούθησης)

Όπως έχει βγει και ανακοίνωση στο κεντρικό site, σχεδιάζουμε ημερίδα Πληροφορικής με ΠΟΛΥ ενδιαφέρουσες ομιλίες και παρουσιάσεις για Σεπτέμβριο, και κάποιοι απο εσάς με καλή εργασία θα τους καλέσουμε (εαν το επιθυμούν βέβαια) να την παρουσιάσουν στην ημερίδα.. Θα είστε ολοι καλεσμένοι ως απόφοιτοι και θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και από κοντά..

Επειδή πάλι όμως ακούγονται για καταλήψεις θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως..

Φωτογραφία Χρήστος ΣΑΙΤΗΣ
Απάντηση: accounts
από Χρήστος ΣΑΙΤΗΣ - Friday, 28 July 2006, 2:01 PM
 

ΟΛΑ ΟΚ,

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ