Φωτογραφία Γεώργιος ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
5η συνάντηση μελών Group_D
από Γεώργιος ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ - Sunday, 3 June 2007, 8:08 PM
 

Την Κυριακή 3  Ιουνίου,στις 7:00μμ,πραγματοποιήθηκε ησυνάντηση μελών του σεμιναρίου GROUP_D.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο επισυναπτόμενο αρχείο Word.

 
Φωτογραφία Κωνσταντίνος Λάσκαρης
Απάντηση: 5η συνάντηση μελών Group_D
από Κωνσταντίνος Λάσκαρης - Monday, 4 June 2007, 7:12 AM
 
Καλημέρα Γεώργιε. Για ακόμη μία φορά, άψογος. Σε ευχαριστούμεsmile
Φωτογραφία Βασίλειος Νικολόπουλος
Απάντηση: 5η συνάντηση μελών Group_D
από Βασίλειος Νικολόπουλος - Monday, 4 June 2007, 9:52 PM
 

Αγαπητέ George,

από ότι είδα με κολλήσατε στο τοίχο..και σε μία καρέκλα..mixed

Η δέσμευσή μου ισχύει κανονικά, και ελπίζω να μην ήταν αυτό το τελευταίο coffee.. Την επόμενη φορά ένα πιο έγκαιρο alert θα βοηθούσε τον προγραμματισμό μου..

George, απο τώρα setarise την επόμενη ημερομηνία μέσα στον Ιούνιο για να το ξέρω από τώρα... I'll be there :-)

Φωτογραφία Γεώργιος ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
Απάντηση: 5η συνάντηση μελών Group_D
από Γεώργιος ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ - Tuesday, 5 June 2007, 7:08 AM
 

Καλημερα Αγαπητε Βασιλη,

Πιστευω οτι γνωριζεις πως χαιρεις ακρας εκτιμησης απο ολους μας και τα οποια φωτογραφικα events(ταμπελιτσα reservation)στη συναντηση του Group_D εχουν καθαρα χιουμοριστικο χαρακτηραsmile.

Θα χαρω πολυ να δω οτι πραγματοποιειται η δεσμευση σου και να μην γινει σαν τους πολιτικους που δεσμευονται και μετα ξεχνουνmixed.

Προσωπικα θελω να πιστευω οτι αυτο δεν ηταν το τελευταιο coffee της ομαδας αλλα υπηρξαν συναδελφοι που δηλωσαν ευθεως οτι προσηλθαν μονο και μονο για εσενα..και οτι αν γνωριζαν οτι δεν θα ερχοσουν(για συνεχομενες προσκλησεις που σου εγιναν),δεν θα ερχονταν ουτε και εκεινοι...οπως καταλαβαινεις μετα απο ολα αυτα κινδυνευω να χασω την αξιοπιστια μου...shy....στην οργανωση των συγκεκριμενων συναντησεων.

Οταν λες για "εγκαιρο alert" Βασιλη, στις ποσες ημερες πριν το καθοριζεις?Η ειδοποιηση της Τεταρτης 30/5 δεν ηταν αρκετη για την συναντηση 4 ημερες μετα(Κυριακη 3/6)?

Αnyway...για να ειμαι πιο specified,η επομενη συναντηση ,θα ειναι πραγματι μία "συνάντηση επίλυσης αποριών περί της τελικής εργασίας (οποτε δεν εχεις καμμια δικαιολογια επι της ερμηνιας)και την οριζω απο τωρα για την Κυριακη 17/6....ακομα και κανείς να μην ερθει...εγω θα ειμαι εκει και θα σε περιμενω με τον τομο προσχεδιου εργασιας που θα εχω δημιουργησει....γιαυτο προετοιμασου αναλογα..smile....παντως για να μην κατηγορηθω για παρασκηνιακες διαδικασιες...μερικες συγκεκριμενες αποριες-ερωτησεις θα εχω και τιποτα περισσοτερο.

You will be there..?mixed

Φωτογραφία Βασίλειος Νικολόπουλος
Απάντηση: 5η συνάντηση μελών Group_D
από Βασίλειος Νικολόπουλος - Tuesday, 5 June 2007, 10:02 AM
 

Αγαπητέ Γιώργο,

η προηγούμενη απάντησή μου περί ημερομηνίας πήγαινε στον καφέ..

Όσον αφορά το alert, το καθορίζω στο τελικό confirmation που θα σου έδινα εαν μπορούσα την συγκεκριμένη ημερομηνία..εαν σαφώς είχα πρώτα ερωτηθεί..και έχοντας εκφράσει και επιθυμία και δέσμευση, έπρεπε να είχα ενημερωθεί για την ημερομηνία προτού γίνει confirm από εσένα προς τους υπόλοιπους..

Δεδομένου ότι ζητάτε συνάντηση για την Τελική Εργασία, η ημερομηνία και ο τόπος θα υποδειχθεί από εμάς και θα ανακοινωθεί σύντομα στις Γενικές Ανακοινώσεις, αφού συννεοηθώ πρώτα με τους Εκπαιδευτές.

Λίαν συντόμως θα ανακοινωθεί ο χρόνος και ο τόπος, όπου οι εκπαιδευτές θα είναι εκεί και θα σας καθοδηγήσουν στην τελική σας εργασία και θα απαντήσουν κάθε απορία σας και θα πρέπει να είστε όλοι εκεί. Δεδομένου ότι αυτό γίνεται για πρώτη φορά, καθώς "ρίχνονται" σαφώς οι διαμένοντες εκτός Αττικής που δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν, παρόλα αυτά λόγω του αιτήματος, η συνάντηση θα γίνει...

Ο καφές μπορεί να ακολουθήσει σε άλλη μελλοντική συνάντηση εφόσον το επιθυμείτε...

Φωτογραφία Γεώργιος ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
Απάντηση: 5η συνάντηση μελών Group_D
από Γεώργιος ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ - Tuesday, 5 June 2007, 10:51 AM
 

Aγαπητε Βασιλη,

αφου υπαρχει πλεον σαφης διακριση μεταξυ συναντησης για καφε η επεξηγησεων πανω στην τελικη εργασια,πιστευω,εκφραζοντας παντα προσωπικες αποψεις,πως ειναι δεδομενο οτι θα μας βρεις ολους συμφωνους.

Προσωπικα ειμαι σε αναμονη,με πολυ ενδιαφερον,για οτιδηποτε νεοτερο(ημερ/νια,τοπος..κλπ)υπαρξει και κοινοποιηθει στις Γενικες Ανακοινωσεις.

Φωτογραφία Κωνσταντίνος Λάσκαρης
Απάντηση: 5η συνάντηση μελών Group_D
από Κωνσταντίνος Λάσκαρης - Tuesday, 5 June 2007, 1:56 PM
 

Αυτό είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να συμβείsmile