Φωτογραφία Σωτήριος Μπούτας
Συμμετοχή
από Σωτήριος Μπούτας - Friday, 16 July 2010, 11:32 AM
 
Καλησπέρα σε όλους. Παρακαλώ πείτε μας ποιοι θα περευρεθούν στην αυριανή συνάντηση, κάνοντας ένα reply σε αυτό το post για να έχουμε μια εικόνα του αριθμού των ατόμων.
 
Φωτογραφία Γιάννης ΜΠΑΚΑΣ
Απάντηση: Συμμετοχή
από Γιάννης ΜΠΑΚΑΣ - Friday, 16 July 2010, 2:14 PM
 

Καλησπέρα κι από μένα. Δεν θα μπορέσω να είμαι σε αυτή τη συνάντηση καθ' ότι είμαι ήδη σε διακοπές!

Φωτογραφία Γεώργιος Παπαγεωργάκης
Απάντηση: Συμμετοχή
από Γεώργιος Παπαγεωργάκης - Friday, 16 July 2010, 3:00 PM
 
Καλισπέρα και απο μένα. Εγώ μάλλον θα έρθω μετά τις 12:30 επειδή έχω κάτι εξετάσεις αύριο πρωΐ. Ελπίζω να τα πούμε από κοντά.
Φωτογραφία Ιάκωβος ΜΠΙΤΣΑΚΗΣ
Απάντηση: Συμμετοχή
από Ιάκωβος ΜΠΙΤΣΑΚΗΣ - Friday, 16 July 2010, 6:55 PM
 
Καλησπέρα και απο εμένα . Εγώ θα παρευρεθώ στη συνάντηση!!!
Φωτογραφία Ευσταθία ΧΡΙΣΤΑΚΗ
Απάντηση: Συμμετοχή
από Ευσταθία ΧΡΙΣΤΑΚΗ - Friday, 16 July 2010, 7:56 PM
 

Καλησπέρα και από εμένα. Θα έρθω.

Φωτογραφία Ελευθερία ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
Απάντηση: Συμμετοχή
από Ελευθερία ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ - Saturday, 17 July 2010, 6:31 AM
 
Καλημερα! Αν και καθυστερημενα...θα ειμαι εκει σε λιγο!!!
Φωτογραφία Γεώργιος Παπαγεωργάκης
Απάντηση: Συμμετοχή
από Γεώργιος Παπαγεωργάκης - Monday, 19 July 2010, 10:48 PM
 
Καλισπερα. Υπαρχει περιπτωση να περασω Τεταρτη-Πεμπτη πρωι απο εργαστηριο να συζητησουμε λιγο για το project? Ακομα δεν ξερω τι να γραψω και σε τι βαθος απαιτειται...
Φωτογραφία Σωτήριος Μπούτας
Απάντηση: Συμμετοχή
από Σωτήριος Μπούτας - Tuesday, 20 July 2010, 10:52 AM
 

Γιώργο δυστυχώς πρωϊνές ώρες δεν είναι κανείς από εμάς στο εργαστήριο, για αυτό και η συνάντηση έγινε Σάββατο για να βολεύει και τους περισσότερους από εσάς, οι οποίοι εργάζεστε. Εγώ προσωπικά φεύγω για διακοπές αυτή την εβδομάδα και θα γυρίσω μετά τις 15 Αυγούστου, οπότε δε θα μπορέσω να σε συναντήσω ούτε απόγευμα.

Τα templates που έχουμε στην 8η ενότητα για την τελική εργασία είναι πολύ κατατοπιστικά. Σε γενικές γραμμές πρέπει να κάνεις μία μελέτη για το δίκτυο μιας εταιρίας με βάση τις υποτιθέμενες ανάγκες που έχει. Εσύ θα αποφασίσεις, το μέγεθος της εταιρίας (προσωπικό, αριθμός κτιρίων, υποκαταστήματα κλπ.), καθώς και με τι ασχολείται. Αρχικά, θα βγάλεις τα τμήματα και πόσο προσωπικό έχει το καθένα και στη συνέχεια τα μηχανήματα κάθε τμήματος (PCs, Servers κλπ.). Ακολουθεί ο σχεδιασμός του Backbone (καλωδίωση των Routers και Switches) όπου πέφτουν πάνω του όλα τα τμήματα. Μετά σειρά έχει η διευθυνσιοδότηση και τα μέτρα που θα πάρεις όσον αφορά την ασφάλεια του δικτύου, την επεκτασιμότητα του και τις υπηρεσίες που πρέπει να προσφέρει, ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ οτιδήποτε κάνεις.

Το πόσο θα εμβαθύνεις στα παραπάνω εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα. Διάβασε τα templates για να καταλάβεις πως πρέπει να είναι μία σωστή και ολοκληρωμένη μελέτη.