Φωτογραφία Ελευθερία ΤΡΑΠΕΖΑΝΛΙΔΟΥ
Εκπαιδευτικό υλικό
από Ελευθερία ΤΡΑΠΕΖΑΝΛΙΔΟΥ - Monday, 8 November 2010, 7:16 AM
 
Καλημέρα,
Καλή αρχή εύχομαι σε όλους και καλά αποτελέσματα να έχουμε

Θα ήθελα να ρωτήσω, το ότι δεν έχω λάβει ακόμα το υλικό, άρα και το λογισμικό που θα χρησιμοποιήσουμε είναι ανησυχητικό ή στην ίδια κατάσταση βρίσκονται και οι άλλοι;

Επίσης, στο Forum Εισαγωγικών Γνώσεων στα Δίκτυα & Internet , τα παλαιοτερα θέματα που έχουν ανοιχτεί εκει αφορούν την πρώτη ενότητα των προηγουμένων σεμιναρίων?

Α! και κάτι ακόμα
Στο τελευταίο mail που έλαβα, έχει ένα συνημμένο με κατάληξη .mso
Αυτό ειναι κάτι; Πρέπει να το ανοίξουμε; Τι δηλώνει η κατάληξη αυτή;
 
Φωτογραφία Σωτήριος Μπούτας
Απάντηση: Εκπαιδευτικό υλικό
από Σωτήριος Μπούτας - Monday, 8 November 2010, 7:32 AM
 

Καλημέρα Ελευθερία. Το εκπαιδευτικό υλικό από ότι έμαθα θα σας αποσταλεί σήμερα με Courrier, οπότε θα το έχετε μέσα στην εβδομάδα. Η εργασία της 1ης Ενότητας είναι απλή και θα προλάβετε να την κάνετε. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Σκοπός της είναι η εξοικείωσή σας με το MS Visio.

Στο Forum Εισαγωγικών Γνώσεων στα Δίκτυα και Internet υπάρχουν διάφορα θέματα, τα οποία δεν αφορούν μόνο την 1η Ενότητα. Αυτό διότι σε παλαιότερα σεμινάρια είχε ξεκινήσει ως γενικό Forum. Εσείς όμως θα το χρησιμοποιείτε μόνο για απορίες που έχετε στην 1η Ενότητα.

Όσον αφορά το mail, τα mso τα δημιουργεί το MS Outlook ή το MS Mail όταν στέλνει ένα ολόκληρο email σαν attachment μέσα σε ένα άλλο email. Δεν γνωρίζω αν σας έχει αποσταλεί κάτι τέτοιο ή πρόκειται για λάθος. Μπορείς να το δεις όμως αν ανοίξεις το email με κάποιο από τα παραπάνω προγράμματα και στη συνέχεια ανοίξεις το .mso attachment.

Φωτογραφία ΕBITA ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΥ
Απάντηση: Εκπαιδευτικό υλικό
από ΕBITA ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΥ - Monday, 8 November 2010, 6:23 PM
 
Kalhspera ki apo mena! Eixa akrivws thn idia anhsuxia giati den exw lavei oute egw to uliko. Oson afora sto mail, mhpws mporei kai kapoios allos na mas pei an to elave, giati oute kapoio mail exw lavei! Euxaristw :-)
Φωτογραφία Μιχάλης ΚΙΤΣΑΚΗΣ
Απάντηση: Εκπαιδευτικό υλικό
από Μιχάλης ΚΙΤΣΑΚΗΣ - Monday, 8 November 2010, 8:08 PM
 

Καλησπέρα και από μένα.

Ούτε εγώ έχω πάρει ακόμη κάτι από το υλικό που στείλατε.  Τώρα μ’αυτα που γίνονται με τα currier ελπίζω να μην αργήσει περισσότερο…

Φωτογραφία Ελευθερία ΤΡΑΠΕΖΑΝΛΙΔΟΥ
Απάντηση: Εκπαιδευτικό υλικό
από Ελευθερία ΤΡΑΠΕΖΑΝΛΙΔΟΥ - Tuesday, 9 November 2010, 12:22 PM
 
Εβίτα, όταν είπα για mail εννοούσα το mail που λάβαμε για να εισέλθουμε στο χώρο αυτό (με το λινκ της σελίδας, τα username/κωδικούς κτλ)
Φωτογραφία Γεώργιος Μπάρδης
Απάντηση: Εκπαιδευτικό υλικό
από Γεώργιος Μπάρδης - Tuesday, 9 November 2010, 2:05 PM
 
Καλησπέρα σε όλο την ομάδα των δικτύων,
σήμερα ενημερωθήκαμε απο την εταιρεία courier (speedex) οτι αύριο και μεθαύριο 9:00-17:00 θα πραγματοποιηθεί η παράδοση του εκπαιδευτικού υλικού. Εαν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα παρακαλώ επικοινωνήστε με την κα Λεβέντη στο 210-7241721.
Ευχαριστώ