Φωτογραφία Ελευθερία ΤΡΑΠΕΖΑΝΛΙΔΟΥ
Απορία για το Κουίζ
από Ελευθερία ΤΡΑΠΕΖΑΝΛΙΔΟΥ - Saturday, 13 November 2010, 12:15 AM
 
Καλημέρα!

Μόλις έκανα το κουιζ των 20 ερωτήσεων, αλλά γενικά θα ήθελα να ρωτησω καποια πράγματα για το πως γινονται τα κουιζ

Για παράδειγμα αυτο που ειχαμε (έχουμε) να κανουμε δεν είχε χρονικό όριο διάρκειας και επίσης είχαμε τη δυνατότητα να το κάνουμε 2 φορες, αν κατάλαβα καλά.

Όταν τελειωσα τις ερωτήσεις, έλεγε αποκάτω ειτε να κάνω αποθήκευση των απαντήσεων που έδωσα, είτε να δηλώσω ότι το ολοκλήρωσα και να το στείλω (αλλιώς το έλεγε, αλλά αυτό εννοούσε)

Εγώ επέλεξα να το στείλω και μετα βγηκε μια σελίδα με στοιχεία, με το βαθμό κτλ

Αν πάταγα να αποθηκευσει τις απαντήσεις, θα εμπαινα πχ αυριο και θα ειχε κρατησει τα κλικαρισμένα. Τι χρονική διάρκεια όμως θα κράταγε σα χρόνο για την ολοκλήρωσή του; Αυτή η διαδικασία είναι αυτό που λέει ότι έχουμε και 2η ευκαιρία; Ή η δευτερη ευκαιρία ειναι, αφότου το στείλεις και δεις το βαθμό σου, να το ξανακάνεις;

Σε κάθε ενότητα θα έχουμε quiz;
Και τέλος, αν δινατε μια χρονική διάρκεια για την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου quiz ποια θα ήταν αυτή;

(έχω και μια απορία σε μία από τις 20 ερωτήσεις, αλλά θα την κάνω μετά την Κυριακή, για να το ολοκληρώσουν πρώτα όλοι)
 
Φωτογραφία Γεώργιος Μπάρδης
Απάντηση: Απορία για το Κουίζ
από Γεώργιος Μπάρδης - Saturday, 13 November 2010, 10:28 AM
 
Καλημέρα αγαπητή Ελευθερία,
το quiz της συγκεκριμένης ενότητας αποτελείται από 20 ισοβαρείς ερωτήσεις, δεν έχει χρονικό όριο και έχετε τη δυνατότητα να το υποβάλλετε δύο φορές.
Συγκεκριμένα, όταν τελειώσετε τις ερωτήσεις σας, σας εμφανίζονται δύο επιλογές ( αποθήκευση χωρίς υποβολή και υποβολή). Στην πρώτη περίπτωση απλά αποθηκεύετε τις απαντήσεις σας προκειμένου να συνεχίσετε κάποια άλλη στιγμή και φυσικά ο χρόνος τρέχει, στην δεύτερη επιλογή υποβάλλετε τις απαντήσεις σας και ολοκληρώνετε την προσπάθειά σας. Η διαδικασία αυτή μπορεί να επαναληφθεί μιας και έχετε δυο προσπάθειες.

Ελευθερία εσύ έχεις υποβάλλει την προσπάθεια μόνο της πρώτης φοράς.

Quiz θα έχετε σχεδόν σε κάθε ενότητα, εκτός και εάν η ενότητα έχει πολύ μεγάλο φορτίο και η άσκηση που έχετε να παραδώσετε είναι δύσκολη.

Σχετικά με τη χρονική διάρκεια των ερωτήσεων του quiz, δεδομένης της δυσκολίας των ερωτήσεων, θα δίναμε 1 λεπτό περίπου για την απάντηση της κάθε ερώτησης. Ο χρόνος αυτός άλλωστε δίνεται ως άνω όριο και για δύσκολες εξετάσεις πιστοποιήσεων όπως είναι αυτή του ccna της cisco.

Καλή συνέχεια

p.s Μετά την Κυριακή θα συζητήσουμε όποια απορία έχει προκύψει στις ερωτήσεις τόσο των quiz όσο και των ασκήσεων.
Γ.Μ