Καλημέρα σε όλους σας,

η ομάδα της Digital Academy σας καλωσορίζει στο σεμινάριο Εισαγωγή Στη γλώσσα C και εφαρμογές! Όπως ήδη γνωρίζετε, το σεμινάριο αποτελείται συνολικά από 10 διδακτικές ενότητες οι οποίες καλύπτουν όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζει κανείς για να ξεκινήσει την ανάπτυξη προγραμμάτων ή/και ολοκληρωμένων εφαρμογών.

Αυτή η πρώτη εβδομάδα έχει στόχο την προσαρμογή σας στην πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης. Μπορείτε να περιηγηθείτε σε αυτήν, να διαβάσετε και να γράψετε posts στα διάφορα forum και γενικά να συνηθίσετε το περιβάλλον ώστε μόλις αρχίσουν τα μαθήματα να είστε έτοιμοι!

Καλό θα ήταν να μην αποστέλλετε προσωπικά μηνύματα προς τους εκπαιδευτές αλλά αντί αυτού να κοινοποιείτε τυχόν απορίες σας στα forum αποριών που υπάρχουν για αυτό το σκοπό. Τα προσωπικά μηνύματα δεν είναι ορατά από όλους τους εκπαιδευόμενους και συνήθως προκύπτει σημαντική καθυστέρηση στην απάντησή τους, ενώ αντίθετα, η δημοσιοποίηση των αποριών στα forum μπορεί να αποτελέσει έναυσμα ευρύτερης συζήτησης, με τη συμμετοχή όλων.

Η πρώτη διδακτική ενότητα θα ανοίξει περίπου τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Μέχρι τότε μπορούμε να επικοινωνούμε μέσω της πλατφόρμας, ενώ παράλληλα κάποια στιγμή μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας θα έχετε παραλάβει και το υλικό που θα αποσταλεί σε όλους σας.

Περαιτέρω οδηγίες σχετικά με τα διαδικαστικά θα σας δοθούν σε post που θα γίνει στο forum της ενότητας 1.

Και πάλι σας ευχόμαστε καλώς ήρθατε και καλή αρχή!

Τελευταία τροποποίηση: Monday, 13 May 2013, 7:50 PM